cria_p Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 * eu tocmai am venit de la sedinta cu parintii. cica sunt pedepsiti toti copii si o sa le scada nota la purtare... asa ca nu stiu cine o sa le mai dea voie sa plece in excursii (( P.S. eu m-am hotarat sa fug de-acasa. o sa las un biletzel, ca sa stie ai mei ca am plecat in lume singura, nu cu un artist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 * eu tocmai am venit de la sedinta cu parintii.cica sunt pedepsiti toti copii si o sa le scada nota la purtare... asa ca nu stiu cine o sa le mai dea voie sa plece in excursii (( P.S. eu m-am hotarat sa fug de-acasa. o sa las un biletzel, ca sa stie ai mei ca am plecat in lume singura, nu cu un artist. mai bine scrii ca ai plecat cu un print calare pe un cal;de preferinta alb, ca daca scrii ca ai plecat singura nu te crede nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Eu la sfarsit de saptamana voi chiuli /index.php?...0&start=120 Asa ca cine nu mai are chef de mediatii hai la balaceala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 * uite, vulture, am gasit cea mai buna "placa". le scriu alor mei asa: am plecat cu fantoma la bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Prognoza pentru we viitor arata interesant, ninge...si e exact ce imi doresc...sa stau intr-o apa fierbinte si sa ninga....so, 22-23 ianuarie, chiflik partea a nu stiu cata. doritori? Editat Ianuarie 15, 2011 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate