Baiazid Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 ce dreaq?ti-a crescut parul in halul ala (avatar) dupa testele "live" de la fata locului? eram doar curios. jos poluarea formului, Hai ca nu era asa rau in Pripyat: mai vedeai o pisica cu 6 picioare ... chestii normale acolo Si fetele aveau tzatzele mai mari si rotunde ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Si fetele aveau tzatzele mai mari si rotunde ... that's a good catch for a trip on the "zone" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) 11 iulie merg la kiev.plecarea la 5AM, bucuresti, muncii. seara la 9 sunt la kiev care il gasesc acolo are o bere de la mine. asta-i planul. sper sa nu-l strice ceva Mesaj completat Somn usor cand ajungi! Editat Noiembrie 18, 2010 de Tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Ce am gasit: http://www.tourkiev.com/chernobyltour/ Din pacate, doar in data de 14 febr. se organizeaza vizite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Sunt curios, ce va afce sa mergeti la Cernobil? De ce nu vizitati orase cunoscute prin frumusete sau exotism (sper sa existe ciuvantul asta)? Sunt atatea lucruri interesante de vazut. ... Si pana la urma nu este periculos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 deloc frate si poti sa citesti carti de motociclism ( N.R. : a se citii: cartea lui Mihai Barbu ) apoi fara veioza toata noaptea..... de copii sa nu ai teama ca pe loc esti lecuit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 n-ai voie sa mergi neinsotit sau neorganizat, care-i treaba ? eu as vrea sa ajung acolo cu mobra, nu merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 n-ai voie sa mergi neinsotit sau neorganizat, care-i treaba ? eu as vrea sa ajung acolo cu mobra, nu merge ? poti mrge calare pe mobra pana aproape dar totul este inchis si pazit de armata. plus ca daca nu ai vrea sa intri de capul tau sa nu meresti fara sa vrei intr-o zona cu radiatii puternice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Sunt curios, ce va afce sa mergeti la Cernobil? De ce nu vizitati orase cunoscute prin frumusete sau exotism (sper sa existe ciuvantul asta)? Sunt atatea lucruri interesante de vazut. ... Si pana la urma nu este periculos? La o vizita de 8 ore acumulezi atatea radiatii cat intr-un trip cu avionul, deci nu, nu e periculos. n-ai voie sa mergi neinsotit sau neorganizat, care-i treaba ? eu as vrea sa ajung acolo cu mobra, nu merge ? Nu poti, sunt 3 checkpoint-uri, nu poti trece de ele decat cu ghid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Sunt curios, ce va afce sa mergeti la Cernobil? De ce nu vizitati orase cunoscute prin frumusete sau exotism (sper sa existe ciuvantul asta)? Sunt atatea lucruri interesante de vazut. ... Si pana la urma nu este periculos? Mah, este periculos si sa mergi cu peste 100kmph in Ro cu motorul.....asta nu inseamna ca doar putini merg asa... Oricum daca @Baiazid inca traieste.......lumina el un pic cand l-am vazut la Moto-magia povestind despre excursie, dar poate ca asa straluceste el deobicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Mah, este periculos si sa mergi cu peste 100kmph in Ro cu motorul.....asta nu inseamna ca doar putini merg asa...Oricum daca @Baiazid inca traieste.......lumina el un pic cand l-am vazut la Moto-magia povestind despre excursie, dar poate ca asa straluceste el deobicei Nu luminam man, era doar praful de uraniu imbogatit. Ramasese pe tricou Mesaj completat Uite si filmul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 http://www.radjournal.com/articles/Gammawatch/gwatch.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate