zigzag Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 As da o fuga pana la OMU, sambata. Daca esti interesat, raspunde-mi aici sau suna-ma la 0723.257.582, pentru detalii. Rog seriozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 omu cu retragere la intrunirea d la tgv??? ce zici??? te asteptam cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Salut, detalii, ora plecare. Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Salut, Mai multe detalii? De unde plecati spre Omu? Poate venim si noi, suntem din Pitesti. O sa venim cu masina pana la "baza". Astept info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 Eu vin sambata din Campina. Ca sa nu ne incurcam, ne putem vedea in Sinaia (de unde incepe traseul), in fata hotelului International, la ora 10.00. Oricum, ar fi bine sa notati nr. meu ca sa putem tine legatura daca intervine ceva (mi se spune Angi). Daca veniti, ridicati mana, si daca ati ridicat-o, sa veniti.....sa nu v-astept degeaba. Bafta P.S.- De maine, de pe la ora 15.00, nu mai am net, asa ca deca este ceva, sunati-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 omu cu retragere la intrunirea d la tgv??? ce zici??? te asteptam cu placere Multumesc pt invitatie, dar m-am saturat de intruniri. Sezonul asta am fost 3 ore la ploiesti si mi-a ajuns pt un an intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 Acum plec din Buc. si nu voi mai avea acces la net. Daca veniti, dati-mi un sms sau un tel. Daca nu dati nici un semn, voi intelege ca ati renuntat la idee. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 Pana la urma mi-am pus planul in practica singur Am fost la OMU si a fost super Peisajul superb. Norii erau putin mai jos si aratau ca o plapuma in jurul muntilor. Privit de sus, te simteai in varful lumii Din pacate n-am avut aparatul foto la mine de frica sa nu-l fac praf in caz de cazaturi (a fost una ). Am o poza, doua, cu niste temerari biciclisti cu care m-am intalnit pe drum. Daca-mi trimit vre-una, v-o postez. In curand voi mai propune un traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Salutare, am vorbit sus pe platou. uite ceva poze, facute cu tel in drum in sus, inainte de intalnirea noastra de pe platou. Dupa cum iti spuneam cand ne-am intalnit, nu m-am mai dus pana la Omu, ci numai pana la sfinx si la Babele - cam 200 m am mai facut in sus dupa ce am vorbit cu tine. Din pacate, am doar o poza de sus, in care se vede doar motorul, nu si babele sau sfinxul, si un fimluletz cam de kko ca e tot cu telefonul facut. - si btw nici nu ma lasa sa il uploadez. Am tras o tranta puternica imediat ce am inceput coborarea - cam pe unde ne intalniseram noi cand eu urcam (cred ca m-am speriat la un moment dat ca era o bucata prea abrupta, si am blocat roata fata ), dar - spre surprinderea mea - dupa ce l-am ridicat, motorul a plecat la prima cheie (... doar ca mi-a luat vreo 2 min sa indrept cheia, care se indoise de la cazatura ) Eram intreg, asa ca am luat-o usor in jos... Mai am un filmuletz de la o pauza de tigara la coborare, dar nici pe asta nu il pot uploada. La coborare m-am intersectat cu vreo 15 atv-uri, urcau in 2 grupuri relativ compacte, plus 2 sau 3 gipane, care in sus, care in jos... ... cam asta e, intr-o ora am fost jos in Sinaia, la si ... iar duminica dimineata am plecat inapoi spre casa. Mi-a parut bine de cunostinta, sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 [...] La coborare m-am intersectat cu vreo 15 atv-uri, urcau in 2 grupuri relativ compacte, plus 2 sau 3 gipane, care in sus, care in jos... [...] Posibil sa fi fost trupa de la bmwclub.ro... Am avut baza cota 1400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate