ambidextru Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Ieri dimineatza un Suzuki GSX 600 F a avut un accident destul de nasol cu un TIR. Motorul e facut varza, nu se mai poate recupera nimic. Motociclistul, Meduza, pentru cei care stau in zona Lujerului - Cetatuia, a scapat doar cu julituri. Poate nu am inteles eu bine, dar ar fi scapat cu viatza pentru ca a nimerit sub TIR, intre roti, probabil dupa ce a cazut de pe motor. Motocicleta era imprumutata. Proprietarul terminase "restaurarea" ei de 2 zile. O vopsise, schimbase carenele, etc. Va tin la curent cand aflu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 NU as vrea sa fiu in locul propietarului, pacat atat de motor cat si de baiat, insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Motorul si femeia nu se imprumuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Motorul si femeia nu se imprumuta. Rahat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Motorul si femeia nu se imprumuta. Adevarat graiesti! Multa sanatate baiatului si... nu as vrea sa fiu in pielea proprietarului saracul! Se stie cine a fost de vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Ieri dimineatza un Suzuki GSX 600 F a avut un accident destul de nasol cu un TIR. Motorul e facut varza, nu se mai poate recupera nimic. Motociclistul, Meduza, pentru cei care stau in zona Lujerului - Cetatuia, a scapat doar cu julituri. Poate nu am inteles eu bine, dar ar fi scapat cu viatza pentru ca a nimerit sub TIR, intre roti, probabil dupa ce a cazut de pe motor. Motocicleta era imprumutata. Proprietarul terminase "restaurarea" ei de 2 zile. O vopsise, schimbase carenele, etc. Va tin la curent cand aflu detalii. Bafta multa Meduzei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 sa te faci bine man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Ma bag si eu aiurea... GSXF cu jenti aurii?... Unul care a arata de parca era abandonat? Doua ierni a stat pe bara... ii plangeai de mila.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupoi Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Motorul si femeia nu se imprumuta. Exista insa o exceptie:poti sa-i imprumuti motoru' aluia care vrea sa-ti imprumute femeia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 Nu era cu genti aurii. Am vorbit aseara cu proprietarul si i-am transmis ca motorul si femeia nu se imprumuta. Mi-a raspuns ca femeia nu e nevoie sa o imprumuti, ca se duce singura. E bine ca mai are chef de glume. Pe de alta parte, Meduza a fost un baftos: inainte sa loveasca TIR-ul, a sarit de pe motor. Din cate am inteles, a intrat intre rotile TIR-ului, rostogolindu-se. A iesit de sub TIR cu cateva julituri si ceva vanatai la picior. Inca nu pot confirma faza cu rostogolitul sub TIR, ca nu l-am mai vazut de cateva zile pe Meduza. Sper sa vorbesc cu el zilele astea sa vad cum e... Motorul? A mai recuperat roata din spata si lantul. Sa vedem ce se poate face cu firma de asigurari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate