etzmz Postat Aprilie 9, 2004 Share Postat Aprilie 9, 2004 La masina am folosit uleiul BP si nu am avut probleme.Dar la motor nu am curajul sa fac teste.In schimb ar fi bine sa stiu parerea voastra despre uleiul BP fiindca pretul la asta e de 180000 lei/litru si la Castrol 250000.La Honda mea trebuie facut schimbul la fiecare 3000 km,fiindca intra numai 2.4l de ulei (10w40) Anticipat multumesc pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Aprilie 10, 2004 Share Postat Aprilie 10, 2004 daca vrei sa ia un motor curat si sa duca mulkt si bine pune ulei bun.eu iti recomand castrol rs t4. iar lube pt lant motul factory line. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 11, 2004 Share Postat Aprilie 11, 2004 BP de la noi de pe piata vine din turcia, inca de acum 5 ani. am avut ocazia sa testrez un schimb bun si unul din asta de acum, exact cand s-a facut trecerea. Rezultat: ala original a tinut, astalalt a cedat la o mie de km cu schimbat la 5000 ture in buc,vara la 40 grede. Si asta pe un oltcit, lucru care m-a facut sa merg pe la magazine iar la unul din ele vanzatorul mi-a aratat diferenta (imperceptibila pe ambalaj) automat am trecut pe hexol care tine mai bine (nu ma refer la culoare ci la perioada dupa care pierde din vascozitate) si e mai ieftin la aceeasi clasificare API. Pt motor ia un ulei mai scump ca altfel bagi bani prin alte parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 11, 2004 Share Postat Aprilie 11, 2004 Afla specificatiile motorului, pentru ca unele folosesc ulei mineral (cele mai vechi) iar altele ulei sintetic. Eu am avut un Kawa din 92 si o Yamaha din 93, ambele foloseau ulei mineral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate