Blackman Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Sa o stapinesti sanatos! Felicitarile mele...ale tale la o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupoi Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Felicitari!Frumoasa!Sa ai grija de ea ca sa aiba grija de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 felicitari....motor adevarat. da sa nu te mai urci dupa beri pe ea, ca nu e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 felicitari....motor adevarat. da sa nu te mai urci dupa beri pe ea, ca nu e bine. Ultima oara cu bere eram pe honda. Acum 2 ani. De atunci nu am mai consumat alcoale. Mi-a venit mintea la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Nu cred mah, nu cred Foarte frumoasa motoreta tipule, sa ai grija de ea, si ea de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 Deci imi explica si mie cineva care sunt turele ei de mers? In oras: merg cu 4000. Cineva mi-a zis sa merg cu 6000 (asta inseamna doar viteza I) Afara mers normal am mers cu 6000. o fi bine, o fi rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 (editat) 4.000 rpm e OK in oras, cu conditia s-o mai "dezmortesti" cind si cind pe la 6-7-8.000 (autocuratirea bujiilor etc) S-o stapinesti sanatos! Editat Septembrie 21, 2006 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Baiazid-san, sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 Baiazid-san, sa-ti traiasca! dozo yoroshiku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 io deplang trecerea la viteza insa poate tu ai mai multa kemare ! pe mine nu m-a aranjat deloc, mi-a hranit orgoliul si atat. oricand m-as intoarce pe coclauri, da nu mai pot cu laseru ... asa ca-mi raman numai amintirile caprarelilor de pe vremuri. acu merg numa pe drum bun, caut hotel kiar in buza asfaltului, cum intru pe drumuri nationale cum injur neputincios, etc. daca tie iti place stilul, e tot ce conteaza, scula e maxima, super ! sa ai grija numai de integritatea ta psihica, si sa lasi cerebelu sa se oxigeneze des, sa fie in forma buna cand ia decizii !!! Doamne Ajuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Deci imi explica si mie cineva care sunt turele ei de mers? In oras: merg cu 4000. Cineva mi-a zis sa merg cu 6000 (asta inseamna doar viteza I) Afara mers normal am mers cu 6000. o fi bine, o fi rau? Pai ai cam alergat ca zic eu motorul ala la 6000 ture in treapta a sasea cred ca are peste 150 Sa-l stapanesti sanatos frumoasa bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 Pai ai cam alergat ca zic eu motorul ala la 6000 ture in treapta a sasea cred ca are peste 150 Sa-l stapanesti sanatos frumoasa bestia Tnx. Am tinut intre 100-180. Majoritar 120 la drum lung. Drumul era virajat si trecea prin sate. Acolo .. tineam 80-100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 S-o stapanesti sanatos man. In sfarsit ai si tu vitezana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 stege aci. am inteles ca baga radare si pe A2. Ma gandeam ca poate facem un test pe 31 decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 stege aci. am inteles ca baga radare si pe A2. Ma gandeam ca poate facem un test pe 31 decembrie Mai e pana pe 31. Regulament: * bocanci * chiloti * blugi cu talie joasa sa iasa bucile afara * tricou (fara maieu ce pana mea .. e 31 dec) * o jacka oarecare. * manusi * casca Mai tii minte anul trecut de 31 dec? Asta era echipamentul meu. Jacka se ridicase, blugii cazusera.. si se vedea un mare _cur paros pe DN1 trecand cu 200 la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) cam tarziu dar te felicit si eu Editat Septembrie 23, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate