Vizitator M.O.T.O. Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Va rog foarte mult imi poate spune si mie cineva cum schimb bujia la Aprilia RS 125 '99 ? am ceva probleme cu aprinderea si trebuie schimbata ...multumesc anticipat ! Sfatul meu este sa o duci la o reprezentanta Aprilia , risti sa distrugi carene , bascula , axa cu came , rotor si stator si lista poate continua. Nu este recomandata schimbarea bujiei in fata blocului , doamne fereste , pui 2 in loc de una , din greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 dragă cristianafa, câte topicuri mai deschizi despre minunatul tău mobret pentru care nu ai permiset? ai unul cu schimbat de bujie, altul cu ulei Âşi unul cu antigel. aÂştept cu nerăbdare un topic despre schimbat Âşosete, montat prezervative sau scobit în nas. mai uÂşor cu topicurile frățioare, era de-ajuns să întrebi într-un singur loc despre problemele tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Mi-e clar ca esti "special", ce legatura are un MC cu folosirea unei scule? Ai observat 81 din semnatura mea si ti s-au udat chiloteii? Daaaa, deja ma duc sa-mi cumpar pemparsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Ce e 81? Am cautat pe google da nu am gasit nimic legat de motoare, numai niste linkuri cu cupluri de strangere de 81 Nm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Ce e 81? Am cautat pe google da nu am gasit nimic legat de motoare, numai niste linkuri cu cupluri de strangere de 81 Nm La bujie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 81 e lungimea sculei în mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Ce e 81? Am cautat pe google da nu am gasit nimic legat de motoare, numai niste linkuri cu cupluri de strangere de 81 Nm h.a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 nici n-ai cum, îți trebe harleu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 eu sunt de parere ca doar HA nemti strang bujiile la newtonmicrometru dupa cartea tehnica a motorului, se stie ca teutonu e scrupulos cu privire la tehnica de aici si folclorul: ai dracu nemti au fost germanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 81 e lungimea sculei în mm. asta d ela cine o stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 nici n-ai cum, îți trebe harleu. Si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 sincer sa fiu si eu strang bujiile cu cheia dinamometrica dar asta pentru simplul fapt ca o am. de fapt 2 care acopera toata gama de la 24 la 204 nm. si pun si vaselina cuprata pe filet sa nu se intepeneasca dracului in chiulasa. daca nu e la indemana vreo dinamometrica o strang la mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 ti-as imprumuta-o dar mi-e ca nu te satisface Era vorba de bujii in topic. Orice alta...nevoie ai avea poti face cu mare incredere un topic nou la "fete motocicliste" sau la "altele", dupa caz. Ca prea mult off strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Da ce aveti fatilor, nu mai poate omu` sa glumeasca, ca si sarati de ... in sus. In alta ordine de idei, m-a facut Stresu, a mea de uz zilnic merge de la 40 la 200, m-a facut si Bec, are doar 55 lungime (cm). Nu e problema, mai am una, e de camioane. Incepe de la un metru si vre-o douazeci lungimea, sigur e destul.. Hai cu warnu`.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Nu stiu unde mi-a fost capul. Sunt fan inrait Biltema, KStools si WĂźrth (Wuerth). Zebra de la WĂźrth..... aaaaaaa.... sunt in extaz. bec, putem fi prieteni, dar sa nu depasim anumite limite. P.S. speedy.k nu da nici un moderator cu warnu`. Poate sunt si ei interesati de scule...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Frendly cu toata lumea, mai putin cu aia care nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Da ce aveti fatilor, nu mai poate omu` sa glumeasca, ca si sarati de ... in sus. In alta ordine de idei, m-a facut Stresu, a mea de uz zilnic merge de la 40 la 200, m-a facut si Bec, are doar 55 lungime (cm). Nu e problema, mai am una, e de camioane. Incepe de la un metru si vre-o douazeci lungimea, sigur e destul.. Hai cu warnu`.... scuze, sunt tampit, am spus doua si am spus numai de una! am una de la 4 la 24 si una de la 24 la 204 nu-s cine-stie ce, sunt moto-detail dar pentru cat le folosesc eu (regie proprie) sunt destul. plus ca-s foarte usor de calibrat. pana acum nu a fost nevoie dar repet, le folosesc doar pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 P.S. speedy.k nu da nici un moderator cu warnu`. Poate sunt si ei interesati de scule...... E, asa e p-aici, sanctiunile vin lautareste, dupa ureche... Mesaj completat Eu sunt friendly cu toata lumea , mai putin spidi si boroi. Si eu la fel, numa' ca o am mai lunga. Lista...vreau sa zic. Pe sistemul Parazitii: "Imi doresc ce-mi doresti tu mine si sa ti se-ntample tie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate