Vizitator VULPOIU Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Nenea de la OneÂşti.... ai pus multe poze, din care multe fără rost... numai una cu rost ți-a scăpat! "burta" rezervorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Nenea de la OneÂşti.... ai pus multe poze, din care multe fără rost... numai una cu rost ți-a scăpat! "burta" rezervorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 50 lei pt rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 80 RON PE REZERVOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 se retrage de la licitatie capacul de carburator de mz es 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 tebuie cote la tevile de evacuare. pentru ce motocicleta au fost facute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 tebuie cote la tevile de evacuare. pentru ce motocicleta au fost facute? au fost facute pentru nipru, nu am acasa micrometrul acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 80 RON PE REZERVOR sunteti de tot rasul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 5, 2011 Autor Share Postat Martie 5, 2011 (editat) Aloo, este licitatie, se ofera cat se poate, nu cat se doreste de catre vanzator. Comentariul tau lasa de dorit... 101 lei pentru rezervorul de M. Editat Martie 5, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 nu mai zic nimic, doar ca @masa si @el_nynios sunt prieteni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 5, 2011 Autor Share Postat Martie 5, 2011 Atunci imi cer scuze ca ti-am raspuns acid, am crezut ca erai nemultumit de faptul ca s-a oferit putin pe rezervor. Mda, ne furam caciula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Aha, neinteresant deci.... nu e ce-mi trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 (editat) mai schumydan si daca suntem prieteni care-i problema am oferit cat am putut ce ? e problema mea cu cine sunt si cu cine nu sunt prieten atatoricum sa oferit mult mai muls .. nu mai zic nimic, doar ca @masa si @el_nynios sunt prieteni... Editat Martie 6, 2011 de el_nynios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 mai nene, tu licitezi pentru rezervor, care oricum este al tau, dar l-a pus prietenul tau la licitatii, ce naiba, stiu ca e criza, dar nici chiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 mai nene, tu licitezi pentru rezervor, care oricum este al tau, dar l-a pus prietenul tau la licitatii, ce naiba, stiu ca e criza, dar nici chiar asa mai nene " rezervorul nu este al meu in primul rand eu daca am ceva la vanzare pun pe bursa nu pun pe altcineva ..nu mai fa acuzatii pe care nu le poti proba ca nui frumoss in primul rand.asa ca lasa omul sa isi vanda lucrurile .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 pentru ca nimeni nu e interesat de piesele de Dnepr, le retrag de la licitatie. daca e sa le dau, le voi de la vanzari! spor la surubarit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 14, 2011 Autor Share Postat Martie 14, 2011 salut , licitatie: -tobe din teava groasa galvanizata indoitura s-a executat pe role licitatia incepe de la 1 ron si dureaza 10 zile, pret instant 150ron-rezervor fara capac nu are rugina in interior, nu este infundat, trebuie revopsit. licitatia incepe de la 1 ron si dureaza 10 zile, pret instant 200ron .tobele si rezervorul au fost pe nipru si se potrivesc perfect. O zi buna! Aloo, este licitatie, se ofera cat se poate, nu cat se doreste de catre vanzator. Comentariul tau lasa de dorit...101 lei pentru rezervorul de M. Aceasta licitatie s-a terminat azi-dimineata la 04.54. Cum eu sunt cel mai mare licitator, cu 101 lei, astept vanzatorul sa imi comunice cum vrea sa imi trimita coletul si cum vrea sa ii trimit banii pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 mare prostie cu licitatia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Aceasta licitatie s-a terminat azi-dimineata la 04.54.Cum eu sunt cel mai mare licitator, cu 101 lei, astept vanzatorul sa imi comunice cum vrea sa imi trimita coletul si cum vrea sa ii trimit banii pe rezervor. oricum omul e in castig pentru ca acum o luna le-a cumparat de la mine cu 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 oricum omul e in castig pentru ca acum o luna le-a cumparat de la mine cu 100 ron motorist doar tobele le-a luat de la tine ..nu vb "prostioare" rezervorul este al lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 mare prostie cu licitatia asta Nuuuuuu.E cu talc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 motorist doar tobele le-a luat de la tine ..nu vb "prostioare" rezervorul este al lui rectific: DOAR tobele le-a luat de la mine!!!! Va rog sa acceptati scuzele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) Vand urmatoarele piese: -Cilindru,chiuloasa,piston cu segmenti si bolt,de planeta 5 (nu s-au facut mai mult de 500 km cu el dar au sarit stifturile dintere segmenti de pe piston)-pret instant :100ron -Saua chopper,nu stiu exact de pe ce motor e,eu am avut-o pe Jupiter.-pret instant:100ron. -Sisi-bar+portbagaj,l-am avut pe Jupiter.-Pret instant:100ron -Far Dnepr MT11. -Cutie portbagaj cu cheie si suport prindere. Mesaj completat Licitatia dureaza pana in 26.03.2011,incepe de la 0 ron,sau se vand la pretul instant. Editat Martie 16, 2011 de Dnepr&Sidecar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 ofer 30 de lei pe setul de planeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mitica300 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Magnetoul las la 100 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate