guitz Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 De ceva timp ma tot confrunt cu o dilema, ce sa aleg, runner 125 4t sau yamaha r125, ambele noi. Fiecare are avantaje si dezavantaje. As dori niste pareri pro/contra si recomandarile voastre. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Care sunt dezavantajele R125-ului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 Care sunt dezavantajele R125-ului? Pozitia, lipsa locurilor de depozitare, cutia de viteze poate fi o grija in plus, am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Pozitia, lipsa locurilor de depozitare, cutia de viteze poate fi o grija in plus, am dreptate? F.corect...desi mie mi-a placut f.mult ca model si performante Honda CBF 125, totusi nu-mi place sa merg peste tot ca papagalu cu casca in mana...si ce fac cu o geanta, borseta, laptop si alte chestii pe care trebuie sa le cari mai tot timpul? Asa ca e muuult mai bine sa umbli cu ceva unde ai si spatiu de transport protejat. La fel si cutia automata da multa libertate de a te bucura de drum in oras... Mesaj completat ...si cureaua nu rugineste ca lantu si e mai ieftina si usor de intretinut....eu as merge pe Runner Mesaj completat ..iar faptul ca faci efortul sa o iei NOUA, zice ca esti si baiat destept, nu numai cu bani....macar de dai mai mult stii ca o incepi tu asa cum trebuie si nu ai surprize de la altii, garantie, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 te chinui sa alegi dintre un yamaha yzf si unul care arata ca un scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 De ceva timp ma tot confrunt cu o dilema, ce sa aleg, runner 125 4t sau yamaha r125, ambele noi. Fiecare are avantaje si dezavantaje. As dori niste pareri pro/contra si recomandarile voastre. Multumesc Ramai la scutere...scutierule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Decembrie 5, 2010 Autor Share Postat Decembrie 5, 2010 te chinui sa alegi dintre un yamaha yzf si unul care arata ca un scuter? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 depinde foarte mult de modul cum le vei folosi. daca mergi mai mult in oras si prin trafic, cu un scuter iti va fi mai usor si probabil te vor ajuta mai mult spatiile de depozitare, dar daca vrei sa faci drumuri mai lungi, unde poti schimba o viteza, sa mergi pe niste serpentine, r125ul va fi mai distractiv. Nu poti compara un scuter cu un motoras. Sunt din clase diferite si au un public diferit. Nu prea ai ce sa compari intre ele, depinde doar de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 F.corect...desi mie mi-a placut f.mult ca model si performante Honda CBF 125, totusi nu-mi place sa merg peste tot ca papagalu cu casca in mana...si ce fac cu o geanta, borseta, laptop si alte chestii pe care trebuie sa le cari mai tot timpul? Asa ca e muuult mai bine sa umbli cu ceva unde ai si spatiu de transport protejat. La fel si cutia automata da multa libertate de a te bucura de drum in oras...Mesaj completat ...si cureaua nu rugineste ca lantu si e mai ieftina si usor de intretinut....eu as merge pe Runner Mesaj completat ..iar faptul ca faci efortul sa o iei NOUA, zice ca esti si baiat destept, nu numai cu bani....macar de dai mai mult stii ca o incepi tu asa cum trebuie si nu ai surprize de la altii, garantie, etc.... Mi-e nu mi-a ruginit lantzul ppana acum... Se mai unge si el din cand in cand daca vrei tina. Mesaj completat De ceva timp ma tot confrunt cu o dilema, ce sa aleg, runner 125 4t sau yamaha r125, ambele noi. Fiecare are avantaje si dezavantaje. As dori niste pareri pro/contra si recomandarile voastre. Multumesc Compari un scuter cu o motocicleta... I-ati o honda varadero 125 si ii pui 5 Topcaseuri si gata ai spatiu.... Mesaj completat Pozitia, lipsa locurilor de depozitare, cutia de viteze poate fi o grija in plus, am dreptate? Pai e motocicleta , nu scuter , de cand cutia de viteze e dezavantaj ? Nu te pune nimeni sa alegi un SS ca motor si sa te plangi ca nu ai spatiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 eu unul am cumparat ieri yzf si nu lasi da pentru alt motor de 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Amice , ce-ti veni tie sa compari un scuter cu o motocicleta? Tu in primul rand nici nu stii ce-ti doresti..... Vrei ceva cu , care sa te plimbi? Sa te simti bine? Sau doresti ceva cu , care sa te mobilizezi , sa consume putin si etc? Daca ai o pasiune asupra motocicletelor ia-ti R125 dar desi din spusele tale ("cutia de viteze , o fi si aia o grija in plus") reiese ca NU AI NICI O LEGATURA CU MOTOCICLETELE ! Deci parerea mea....cumpara-ti un scuter. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Amice , ce-ti veni tie sa compari un scuter cu o motocicleta? Tu in primul rand nici nu stii ce-ti doresti..... Vrei ceva cu , care sa te plimbi? Sa te simti bine? Sau doresti ceva cu , care sa te mobilizezi , sa consume putin si etc? Daca ai o pasiune asupra motocicletelor ia-ti R125 dar desi din spusele tale ("cutia de viteze , o fi si aia o grija in plus") reiese ca NU AI NICI O LEGATURA CU MOTOCICLETELE ! Deci parerea mea....cumpara-ti un scuter. Bafta Parerea mea sa isi ia o masina,daca tot a facut o comparatie aiurea,i-am dat un raspuns tot aiurea.Salut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 cel mai bine e sati ei o honda cbr 125 sau cbf 125 .motor 4 t fiabilitate mare, nus pretentioase ,consum mic.plus ca scuterele se strica repede.si daca vrei sa ai loc de ,,depozitare" iati un top case. alegerea e atata astai parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 cel mai bine e sati ei o honda cbr 125 sau cbf 125 .motor 4 t fiabilitate mare, nus pretentioase ,consum mic.plus ca scuterele se strica repede.si daca vrei sa ai loc de ,,depozitare" iati un top case.alegerea e atata astai parerea mea. el vrea un raspuns din alea doua, nu altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 eu unul am cumparat ieri yzf si nu lasi da pentru alt motor de 125cc Stai sa vezi un Rs cand te depaseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Il depasesti inapoi la prima benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Il depasesti inapoi la prima benzinarie Sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 teai hotarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZCAlecS Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Se poate compara un scuter c-o motocicleta? Intre astea 2 pe care le vrei tu iti recomand motocicleta. La clasa 125 iti recomand Honda CBR 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZCAlecS Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Se poate compara un scuter c-o motocicleta? Intre astea 2 pe care le vrei tu iti recomand motocicleta. La clasa 125 iti recomand Honda CBR 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Se poate compara un scuter c-o motocicleta? Intre astea 2 pe care le vrei tu iti recomand motocicleta. La clasa 125 iti recomand Honda CBR 125 Ca sa nu spun altceva... ai gusturi proaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate