Sari la conținut

nervoz

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    nervozu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Yamaha R125 Full Black

nervoz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nervoz

    Ce planuri de calatorii aveti?

    As vrea ca anu asta sa reusesc sa fac 2 calatorii. una in vest, in primavara (Buc-Craiova-Drobeta-Timisoara-Arad-Oradea-Satu Mare-Cluj-Sibiu-Brasov-Buc) si una spre est sper ca in vara (Buc-Brasov-Bacau-Piatra Neamt-Braila-Constanta). Asta e in mare e ce mi-am propus. Daca se vor si intampla... voi vedea.. Ps. Ma duc singur
  2. Sper sa fie intradevar o treaba serioasa asta cu permisele noi. Nu fusaraie cum a fost cu asa zisele atestate, care, cum a spus si un coleg mai sus, se "fac" imediat, pe 50-100 ron. Pentru multa lume termenul de motociclist il include si pe ala care merge pe un scuter cu plasele de piata atarnate de ghidon, freza cu gel in loc de casca si la telefon in timp ce fumeaza.
  3. Mai nasoala a fost senzatia cand am vazut groapa la cativa metri in fata mea si stiam ca nu mai am ce face. Eram pregatit de tavaleala, dar am apucat sa strang bine coarnele si rezervoru, i-am dat un pic de gaz si am sarit ca Nadia. Si eu am ramas mirat de performanta mea Salut. Ti-am raspuns la pm. Inca nu am ajuns sa imi indrept jantele. Cred ca ma duc sa vad ce scoruri au baietii de la Sama si in functie de asta vad ce fac.
  4. nervoz

    Bestia mea

    foarte frumos exemplarul tau, dar nu stiu cum dormi noaptea cu gandul ca e jos singurica
  5. Am dat acum vreo doua saptamani intr-o groapa pe DN1, din care m-am ales cu ambele jante indoite. Cea din spate mai urat, cea din fata e un pic mai bine. Unde ma duc sa mi le faca calumea? Am sanse sa imi ramana vopseaua pe ele cat de cat ok? Atasez o poza cu janta spate. Multumesc!
  6. Nu il ung atat de des, de obicei il ung in functie de cat de jegos mi se pare sau de numarul de km parcursi. Dar sincer toata schema mea de intretinere a lantului nu imi ia mai mult de 30-40 minute; si asta cu incalzirea lui cu tot. Mai mult ca sigur cu un scottoiler scap mai rapid, dar momentan prefer sa investesc banii in altceva. Am investit suficient intr-un 125 zic eu Bafta
  7. tine tine. daca nu esti convins, trage de el, vezi daca il poti desface cu mana
  8. In principiu, daca pui cat sa fie lubrifiat dar nu sa curga sau sa arunce sub aripa, iti ajunge de 10-15 ori. Depinde mult de cum aplici. Eu curat cu solutie si perie (grunge brush), sterg cu o carpa, spal cu apa, sterg iar cu o alta carpa, las sa se usuce bine. Inainte sa il ung, dau o tura sa se incalzeasca cat de cat si aplic prin interior, dupa care mai dau o tura scurta de 10 minute sa se unga si spre exterior. Daca vad ca nu se lubrifiaza bine pe exterior, repet procesul cu unsul dar mai "subtirel".
  9. Salut. Mounturile cu adeziv sunt f rezistente, nu ai de ce sa iti faci griji. Cauta pe youtube sa vezi 299km/h cu ea pe casca. Daca vrei sa ii incerci rezistenta, trage de ea pana nu mai poti E mai probabil sa se rupa unul din brate decat sa se dezlipeasca.
  10. merge cauciuc de 140 pus; pantru mai mult de atat, ai nevoie de modificari. Dar schimband cauciucul, mai mult pierzi decat castigi.
  11. http://steamcommunity.com/id/nervoz in cazul in care jucati mw3, sr3, tf2, ss3 bfe in multiplayer.
×
×
  • Creează nouă...