46WRX Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 nu mah...era o gluma...crezi ca nu stiu care e dif dintre naked si sport ? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 (editat) nu mah...era o gluma...crezi ca nu stiu care e dif dintre naked si sport ? :crack: LE: sorry de double post e de la net Editat Septembrie 21, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 (editat) nu mah...era o gluma...crezi ca nu stiu care e dif dintre naked si sport ? :crack: da ce mah o motocicleta sport nu poate fi si naked ? la tine orice cu carene este sport Editat Septembrie 22, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 nu mah...era o gluma...crezi ca nu stiu care e dif dintre naked si sport ? :crack: Pana acum nu credeam, dar dupa acest post mi-am schimbat parerea :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Gata...am alte "vise" Si asa nu am voie sa conduc motociclete de mai jos, 1. MV Agusta F4 2. CBR 900 RR 3. GSXR 600/750 4. ZX6R 5. R6 asa ca vreau ori un Peugeot XR6 ori un rs125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 interesant... dar va trebui sa te decizi... naked si carenat sunt doua modele total diferite Daca iei Fazerul de la Yamaha, o sa observi acelasi motor in 2 variante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 interesant... dar va trebui sa te decizi... naked si carenat sunt doua modele total diferite nu s-a exprimat cum trebuie dar exista naked carenat (semi- mai precis) si complet naked. in speta modelele S si N. desi multi prieteni se uita cam crucis la mine, nu o sa trec la miare deoarece consider ca sunt prea puternice si nu am suficienta experienta sa le controlez (ei zic ca da, eu zic ca nu ... desi am peste 70.000 km. parcursi cu moto). raman la 600, prefer sa ma mai joc cu unul pentru moment. preocuparea mea e sa scot cat mai mult din potentialul unei moto in loc sa am grija sa nu o supar ca ma pune in nas ... si asta va fi la anul : motoarele care se monteaza pe naked nu dispun de ram-air (admisie fortata de aer) iar intreg ansamblul este gandit pt a oferi o curba de cuplu cat mai lina si la turatii cat mai joase. se doreste manevrabilitate, efort minim in condus, putere constanta pt a putea circula confortabil in oras si nu numai etc ... motoarele care se monteaza pe naked nu dispun de ram-air (admisie fortata de aer) iar intreg ansamblul este gandit pt a oferi o curba de cuplu cat mai lina si la turatii cat mai joase. se doreste manevrabilitate, efort minim in condus, putere constanta pt a putea circula confortabil in oras si nu numai etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 sper sa i-au carnetul acuma in toamna ... ori aprilia rs 125 2006 ori honda cbr 125 repsol edition ... ... nu ma pot decide pe care hmm..vroiai sa ne induci in eroare cu glume destea crek omu a stiut ce a spus. rs'u ca e mai sport, mai fiabila, design mai tare..si multe altele intre rs(2T) si cbr(4T) tu zici ca rs-ul e mai fiabil? ontopic: din moment ce motocicleta te alege pe tine si nu tu pe ea.. vreau sa fiu ales de ceva sport de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 24, 2006 Autor Share Postat Septembrie 24, 2006 intre rs(2T) si cbr(4T) tu zici ca rs-ul e mai fiabil? ontopic: din moment ce motocicleta te alege pe tine si nu tu pe ea.. vreau sa fiu ales de ceva sport de 600 nu chiar dar gandestete ca totusi e motor in 2t asa ca din start cbr'u are avantaj, deci fiabilitatea de la rs este comparabila cu a cbr'ului care insa are motor in 4t!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 nu chiar dar gandestete ca totusi e motor in 2t asa ca din start cbr'u are avantaj, deci fiabilitatea de la rs este comparabila cu a cbr'ului care insa are motor in 4t!! nu inteleg ce e asa de comparabila la ea un motor in 2T condus mai la extrem (forjat) nu va avea o viata prea lunga in comparatie cu un motor in 4T (forjat).. conteaza foarte mult stilul de condus.. vezi cobraart care a facut cu cbr`ul lui peste 26.000 de km intr-un timp relativ scurt, un rs nu ar fi facut atatia km fara cel putin o problema majora la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeegerKronteal Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 offtopic: care e diferenta dintre un scuter la viteza de 60 km/h (in mers) de 49 cmc si unu de 125 cmc tot la 60 la ora:D ontopic: Kawasaki ZZR1400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 offtopic: care e diferenta dintre un scuter la viteza de 60 km/h (in mers) de 49 cmc si unu de 125 cmc tot la 60 la ora:D in primul rand uzura motorului. ala de 125 te duce mult mai mult timp cu 60 Km/h decat unu de 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 ... pt ca este turat mai putin cel de 125cc. ON: Kawasaki zx6r 636.Mai mult decat deajuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 De cand a inceput vara si pana acum tot visez la un rs125. Se pare ca sunt un tip visator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 eu visez pt vara viitoare la cagiva raptor 125 sau aprilia europa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Iti plac alea dezbracate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Eu la anu' vreau tzr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 frumosa de tot cagiva planet/raptor 125 ..... ma gandeam si eu la una ...dar ca si Andreas_Krastl sunt un visator ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Si eu visez la o Aprilia Rs125 dupa 2005....dar visul meu va deveni realitate peste cateva luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Si eu visez la o Aprilia Rs125 dupa 2005....dar visul meu va deveni realitate peste cateva luni. Eu visez la femei...si chiar le am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Eu visez la femei...si chiar le am Da ma da mergi cu scuteru:)) de la tzr ajungi la scuter.... Ba pe mine aseara de ce nu mai chemat,la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Da ma da mergi cu scuteru:)) de la tzr ajungi la scuter.... Ei, lasa, ca si eu am mers o luna cu bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 eu nu sunt foarte pretentios... as vrea un piaggio hexagon de 125 cmc din 99-2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Repsol...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Repsol...... te reprofilezi pe uleiuri ? nu-ti plac motocicletele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate