nk_maniak Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 de 10 minute am aflat de la un prieten care sta in zona insa nu a putut sa-mi dea mai multe detalii fiind necunoscator decat ca a fost un motor de 600 alb cu rosu,motociclistul se dadea intr-o roata, a intrat in ceva bordura aprox 180 km\h{sincer nu cred} decedat p loc leziuni grave la cap,casca praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 inca unul???? 180???? Mai multe detalii. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Odihneste-te in pace, Luky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 de 10 minute am aflat de la un prieten care sta in zona insa nu a putut sa-mi dea mai multe detalii fiind necunoscator decat ca a fost un motor de 600 alb cu rosu,motociclistul se dadea intr-o roata, a intrat in ceva bordura aprox 180 km\h{sincer nu cred} decedat p loc leziuni grave la cap,casca praf In ce portiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 Dumnezeu sa-l ierte...... in zona garii am inteles,nu shtiu mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Odihneste-te in pace, Luky deci se pare ca e adevarat din nefericire daca 2 insi din Oradea deja au "confirmat" Oooofff .. inca 1 disparut dintre noi , Odihneasca-se in pace E vreun oras mare din Romania in care nu a murit anu asta vreun motociclist din cauza vitezei excesive ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Daca tot ati vb cu lumea, dati informatii complete: imprejurari, cauze, etc. Poate totusi pricep si altii ca se moare FOARTE usor. D-zeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reSpawn Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 la naiba. Dumnezeul sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 R.I.P. M-am cam saturat sa tot scriu la rubrica asta......... Intr-adevar, esti mult mai expus accidentelor cand esti pe 2 roti.........dar parca multi dintre noi mai forteaza si nota mai mult decat se poate....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 rip acuma am auzit shi eu ...... cine stie mai multe detalii ??? odihneasca-se in pace ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Motorul era un Suzuki GSX-R 600 k4 Alb-Albastru condus de prietenul nostru Luky,imprejurarile in care s-a produs nu le cunosc exact da din cate am inteles s-ar fi ridicat pe o roata si ar fi intrat intr-o bordura dar mai sunt inca semne de intrebari asupra modului in care s-a petrecut tragicul accident. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Dumnezeu sa-l ierte...se vor termina vreodata ?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alfonsov Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 De ce? ... De ce? ... De ce? Cand se va opri oare sirul asta de pagini negre ? Pana cand si pana unde.... ? R.I.P. Condoleantze familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 R.I.P... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 De ce? ... De ce? ... De ce? Cand se va opri oare sirul asta de pagini negre ? Pana cand si pana unde.... ? Accidentele se vor opri doar cand nu vor mai exista motociclete R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Accidentele se vor opri doar cand nu vor mai exista motociclete R.I.P. TOTAL GRESIT...accidentele se vor termina...cind motociclistii vor intelege ca lasa in urma numai durere...pentru toti cei ce iau cunoscut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 (editat) in primul rand R.I.P! Mai baieti, cred ca e timpul sa ne gandim un pic inainte sa tragem acceleratia. eu am fost in fata locului, am vazut de unde si pana unde a "zburat" motorul, e incredibil si groaznic! cel puti 100-110 metri...am vazut "balta" de sange de langa casca (casca praf) dumnezeu sa-l ierte, nu se stie exact ce a fost, sau daca a fost vreun vinovat (auto, sau altceva), dar oricum viteza conteaza cel mai mult. din pacata nu o sa se termine niciodata, cum a mai scris si careva, dar eu cred ca noi (motociclistii) suntem cei care putem face cel mai mult impotriva. mai incet cu viteza plz! (inclusiv eu) R.I.P Editat Septembrie 12, 2006 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupoi Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Poate invatam fiecare cate ceva din toate dramele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 RIP Va salut baieti, sunt nou pe aici dar sunt si ingrozit... In fiecare zi cand deschid forumul prima oara ma uit la accidente, Doamne fereste sa nu se mai fii intamplat ceva, dar se pare ca mereu se intampla cate o nenorocire.. cineva de mai sus spunea ca motociclistii sunt cei de vina, dau gaz prea tare.. Va place viteza ? dati-va fratilor in siguranta, vrei spectacol ? gasiti-va un drum numai al vostru(poligon sau ceva de genul) sa nu aveti obstacole... Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Poate invatam fiecare cate ceva din toate dramele astea... doamne da sa ai dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 RIP ce-o fi avut in cap sa mearga pe o roata cu viteza aia si la ora asta dimineata? mare pacat pentru el si familia lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate