Papa_Bear Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Salut, Caut un tinichigiu bun, care sa poata sa indrepte un rezervor infundat si care sa poata sa astupe niste gauri date de fostul proprietar in aripile motocicletei. Ideea este sa nu sudeze tabla pe spatele aripii...ci sa puna un petic de tabla exact cat zona lipsa. Stie cineva asa ceva in Bucuresti sau pe o raza de 150 de km in jurul Bucurestiului? De asemena caut si un atelier de sablat si un vopsitor bun, care sa poata sa traga si liniile albe de pe motocicleta... Aveti vreo idee? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Salut, Caut un tinichigiu bun, care sa poata sa indrepte un rezervor infundat si care sa poata sa astupe niste gauri date de fostul proprietar in aripile motocicletei. Ideea este sa nu sudeze tabla pe spatele aripii...ci sa puna un petic de tabla exact cat zona lipsa. Stie cineva asa ceva in Bucuresti sau pe o raza de 150 de km in jurul Bucurestiului? De asemena caut si un atelier de sablat si un vopsitor bun, care sa poata sa traga si liniile albe de pe motocicleta... Aveti vreo idee? Multumesc daca gaurile nus foarte mari se pot astupa cu sudura argon,nui nevoie de petice..eu asa fac deobicei la gauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Salut, pe mine m-a ajutat Masterus din Ploiesti, am fost foarte multumit. Uite aici despre ce era vorba, ai toate detaliile mai jos: /index.php?...c=35017&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 era bun cineva din bucuresti...e cel mai mare si degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Salut, Caut un tinichigiu bun, care sa poata sa indrepte un rezervor infundat si care sa poata sa astupe niste gauri date de fostul proprietar in aripile motocicletei. Ideea este sa nu sudeze tabla pe spatele aripii...ci sa puna un petic de tabla exact cat zona lipsa. Stie cineva asa ceva in Bucuresti sau pe o raza de 150 de km in jurul Bucurestiului? De asemena caut si un atelier de sablat si un vopsitor bun, care sa poata sa traga si liniile albe de pe motocicleta... Aveti vreo idee? Multumesc Salut! Cam asa ceva cred ca vrei, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Salut, Caut un tinichigiu bun, care sa poata sa indrepte un rezervor infundat si care sa poata sa astupe niste gauri date de fostul proprietar in aripile motocicletei. Ideea este sa nu sudeze tabla pe spatele aripii...ci sa puna un petic de tabla exact cat zona lipsa. Stie cineva asa ceva in Bucuresti sau pe o raza de 150 de km in jurul Bucurestiului? De asemena caut si un atelier de sablat si un vopsitor bun, care sa poata sa traga si liniile albe de pe motocicleta... Aveti vreo idee? Multumesc Pt sablare, luati legatura cu userul daredan, depinde si ce ai de sablat. Pt vopsitor, poti vorbii cu Cuxi, e mai aproape de Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Decembrie 16, 2010 Autor Share Postat Decembrie 16, 2010 Seara buna... Va multumesc tuturor pentru informatiile oferite... Deja a inceput sa se "lumineze" situatia... Mesaj completat Salut, pe mine m-a ajutat Masterus din Ploiesti, am fost foarte multumit. Salut, Iti multumesc foarte mult pentru informatie... S-a notat Mesaj completat Salut Cristian, Da...asa ceva caut... M-am uitat si pe site-ul vostru la niste lucrari facute de voi... Mi-au placut foarte mult. Sunteti meseriasi... Unde va pot gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate