cyborg Postat Aprilie 11, 2004 Share Postat Aprilie 11, 2004 am auzit ca au fost rechemate "la mama lor" din cauza unor probleme de transmisie. o fi adevarat oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 am auzit ca au fost rechemate "la mama lor" din cauza unor probleme de transmisie. o fi adevarat oare? vorbesc la mine la firma in germania si daca e ceva voi scrie aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maR1 Postat Aprilie 13, 2004 Share Postat Aprilie 13, 2004 am auzit ca "incinge" putin mai mult bucile pasagerului..(tobe sub sa)...o fi doar un zvon...nu stiu,nu vreau sa fiu criticat de posesori sau de viitori posesori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 13, 2004 Autor Share Postat Aprilie 13, 2004 aha, efectul de "buci calite". vai de bucile pasagerilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Aprilie 13, 2004 Share Postat Aprilie 13, 2004 la fel cum o face si 999, 749, 600 rr.....vulpilor care nu ajungeti la struguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Aprilie 14, 2004 Share Postat Aprilie 14, 2004 am auzit ca au fost rechemate "la mama lor" din cauza unor probleme de transmisie. o fi adevarat oare? DA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 14, 2004 Autor Share Postat Aprilie 14, 2004 aveti si detalii, domnu' oresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 14, 2004 Share Postat Aprilie 14, 2004 eh, au probleme cu clapele...aaa, strunele...aaa, vroiam sa zic, burdufu....sau acordeoane nu fac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 Cred ca se vor vinde cu accesorii de tipul chiloteilor termoizolanti pentru protectia ass-ului. sau cu pungutza de gheata aferenta daca nu mai sunt bani de chilotei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 R1 oricum mincau ulei, ca mai toate yamaha. Stiu si fzr si r1 si r6 cu aceeasi problema. Probabil d-asta merg asa de tare, ca e pistonul mai mic decit cilindru si mai trece si ceva ulei si frecarea e mai mica intre cilindru si piston. Asta e bine ca uzura in timp e mica, dar tre sa umbli cu bidonul de ulei sub sa (ca la moto in 2 timpi). De aici mai rezulta un avantaj: nu schimbi niciodata uleiul...ca e tot timpul nou, deci inca un parametru care contribuie la uzura mica a motorului. R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 la fel cum o face si 999, 749, 600 rr.....vulpilor care nu ajungeti la struguri Subscriu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Dar de cutia de viteze ce stiti voi care cunoasteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 e ca la mobra. Sorin care cunoaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 MUHAHA...bairavu,sixerfric!!!nu ezitati nici o clipa sa ardeti omu...scula forumu asta...germania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 O fi ca la mobra dar eu vorbeam serios. Stie cineva ceva de probleme la cutia de viteze ca prea e liniste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 cutia de viteze e de fapt o punga cu viteze. mai exact este un burduf din piele de oaie, ramas de pe vremea cind yamaha vroia sa se lanseze si in afacerea cu cimpoaie. alte intrebari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 20, 2004 Autor Share Postat Aprilie 20, 2004 O fi ca la mobra dar eu vorbeam serios. Stie cineva ceva de probleme la cutia de viteze ca prea e liniste... stiu unii, dar sunt fani yamaha. de aia e liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 cutia de viteze e de fapt o punga cu viteze. mai exact este un burduf din piele de oaie, ramas de pe vremea cind yamaha vroia sa se lanseze si in afacerea cu cimpoaie.alte intrebari ? Cred ca ti s-a aplecat de la atita clorofila Incorigibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 stiu unii, dar sunt fani yamaha. de aia e liniste. Desi am Suzuki sunt si fan Yamaha printre altele. As prefera adevarul gol-golutz decit sa dau o caruta de bani pe ceva ce... si atita, fie chiar si Yamaha. Cred ca Rossi la modelul M1 nu are problemele astea, nu? Si asta pentru protectia noastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 21, 2004 Autor Share Postat Aprilie 21, 2004 cumparati si tu M1 ca la rossi si nu vei avea probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 R1 oricum mincau ulei, ca mai toate yamaha. Stiu si fzr si r1 si r6 cu aceeasi problema. Probabil d-asta merg asa de tare, ca e pistonul mai mic decit cilindru si mai trece si ceva ulei si frecarea e mai mica intre cilindru si piston. Asta e bine ca uzura in timp e mica, dar tre sa umbli cu bidonul de ulei sub sa (ca la moto in 2 timpi). De aici mai rezulta un avantaj: nu schimbi niciodata uleiul...ca e tot timpul nou, deci inca un parametru care contribuie la uzura mica a motorului. R Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 R1 oricum mincau ulei, ca mai toate yamaha. Stiu si fzr si r1 si r6 cu aceeasi problema. Probabil d-asta merg asa de tare, ca e pistonul mai mic decit cilindru si mai trece si ceva ulei si frecarea e mai mica intre cilindru si piston. Asta e bine ca uzura in timp e mica, dar tre sa umbli cu bidonul de ulei sub sa (ca la moto in 2 timpi). De aici mai rezulta un avantaj: nu schimbi niciodata uleiul...ca e tot timpul nou, deci inca un parametru care contribuie la uzura mica a motorului. R Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun... Batem cimpii! Cineva a pus o intrebare intr-un topic si unii au facut varza din el. Deh, ca doar traim intr-o tara de mishtocari. Dar in schimb merge contorul la posturi si poate prindem o casca gratuita la postu 20.000 Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
actadi Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 hop si io ca-i fara bani! macar un briceag sau un lunceak!!! lasa domle ca dc le chemat acasa inseamna ca pana-ti iei d-ta , totul va fi brici ! la urma urmei concurentza alimenteaza zvonurile! iar dc sunt doar zvonuri at "victima" contraataca! dar , totushi, e cam linishte............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 Faza cu mincatul uleiului nu e la mishto. La misho sunt comentariile urmatoare...dar am continuat asa numai ca sa ushurez nelinistea yamahistilor...sa ii mai las sa spere. R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 23, 2004 Autor Share Postat Aprilie 23, 2004 haideti domnilor. cine stie? domnu' oresti, uite cum asteapta oamenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate