Hellryder Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Pe scurt: motociclist merge pe banda 1, trece usor pe langa o masina de teren oprita pe dreapta, cand cucoana din masina deschide usa fara sa se uite. Motorul nu avea viteza, ca era aglomerata strada, dar gestul a fost facut atat de "din scurt" ca nu a mai apucat nici sa franeze. S-a infipt in usa masinii si s-a tavalit bine. Politia era la 20 de m, a venit imediat. Am facut 2 poze cu telefonul, o sa le pun diseara. Motorul, un kawasaki (parca) era facut destul de varza in fata si pe o parte, pilotul avea geaca cu protectii si casca, a scapat desstul de usor. Avea doar o julitura la tampla (cred ca de la frecarea cu casca) si schiopata putin. Poate aflam mai multe detalii de la altcineva, eu eram deja in intarziere la birou. L-am intrebat daca are nevoie de ceva, daca are cine sa ii transporte motorul, a spus ca da, i-am urat succes si am plecat. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Presupun ca e vorba de usa din stanga. Bine c-a scapat usor, cucoana va plati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Presupun ca e vorba de usa din stanga. Bine c-a scapat usor, cucoana va plati. Da, usa din stanga. Usa data peste cap, infundata binisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Da, usa din stanga. Usa data peste cap, infundata binisor. Genul asta de accident a devenit un model clasic pt noi. Deja cand trec pe langa vreo masina parcata sau oprita pe dreapta, imi iau o distanta minima ca sa pot evita in lateral in caz ca ii trece prin cap cuiva sa deschida usa brusc. Si mie mi s-a intamplat insa nu stiu cum dracu am apasat instantaneu pe frana si claxon si s-a oprit usa la jumatate si eu paralel cu ea. Sau poti pati ca SSSS, sa-l eviti si sa intri in unul care e paralel cu tine sau te poate lua altul din spate, naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 A agatat usa, a pierdut controlu si a atins o basculanta inainte sa cada. el era ok, dar am inteles ca a plecat pasagera cu salvarea. Am intrebat pe unu care statea pe langa, deci tot din auzite vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Parca li greu sa arunce un ochi in oglinda inainte de a deschide usa . Insanatosire grabnica motociclistului si pasagerei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 am trecut pe acolo din sensul celalalt si am vazut ca mai erau 4-5 motociclete parcata si am zis ca nu mai are rost sa opresc, bine ca nu a fost mai grav, insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu_ZX9R Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Multa sanatate la cei implicati si cat mai multa .... "carne" ... la genul asta de soferi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Femeile in "gipuri" (mai ales in alea jmechere) sunt cele mai idioate personaje la volan si trebuie evitate. Please die! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate