chopper_awo Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 mi-am facut un cadru rigid pentru o nipra, dar, am facut sudurile in autogen. intrebarea mea este, tine sudura, sau trebuie sa-l fac din nou, cu sudurile in electric? merci pentru raspunsurile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 cred ca electric.....cu argon. B. ps:pt cei care nu isi completeaza datele la profil:veti primi warn. mincinosii prinsi-out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Merge cu orice fel de sudura, doar ca trebuie data bine + intarituri la suduri. Sudura e sudura.. nu e lipitura, se imbina materialele... si pa . acolo raman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Merge cu orice fel de sudura, doar ca trebuie data bine + intarituri la suduri. Sudura e sudura.. nu e lipitura, se imbina materialele... si pa . acolo raman. asa m-am gandit si eu, dar, mi-o zis cineva ca la sudura in autogen,se decaleste materialul si se rupe...de aia am vrut sa intreb un avizat in materie, sa nu patesc cine stie ce.merci Klaus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 ce sa se decaleasca ai folosit cumva oteluri pentru cadruri ma indoiesc ca ai gasit asa ceava, si cu mig magul se decaleste, intradevar se inroseste m,ult la autogen dar nu are ce sa se decaleasca daca nu ai bagat teava calita, va iesii ca orice cadru modificat de romani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 ce sa se decaleasca ai folosit cumva oteluri pentru cadruri ma indoiesc ca ai gasit asa ceava, si cu mig magul se decaleste ca doar se inroseste. intradevar se inroseste m,ult la autogen dar nu are ce sa se decaleasca daca nu ai bagat teava calita, va iesii ca orice cadru modificat de romani. n-am bagat teava calita, sudurile au fost executate de-un meserias cu simt de raspundere, o sa-i mai sudez si ceva intarituri suplimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 baga si tu o pozaa cucadrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 eu la fiostul meu cadru am avut o sudura in autogen shi cind am incercat sa o rup am tras shi a crapat ...nu ash avea incredere in autogen ...eu m-am patzit ..poate era sudorul nu stiu ..... oricum mergi asha shi vezi tuh ... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Scuzatzi ca ma bag an vorba din cite stiu la la asa ceva se foloseste sudura electrica si CO2 nu argon.(argonul mai mult la aluminiu si inox) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 http://www.sudura.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Sudura ELECTRICA in curent continuu. Nu bagati autogen ca riscati sa va pierdeti organizmul pe sosea. Si nu trebuie neaparat in mediu protejat , in scimb conteaza materialu' si electrodu' plus niste intarituri unde trebuie si cum trebuie. Parerea mea. Intra acilea : CHOOPERWEB.NET, are raspuns la intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 mi-am facut un cadru rigid pentru o nipra, dar, am facut sudurile in autogen. intrebarea mea este, tine sudura, sau trebuie sa-l fac din nou, cu sudurile in electric? merci pentru raspunsurile voastre. sudura cu electrod e sfinta, aici (sua) este singurul tip de sudura permis in constructzii, dupa care vine mig-ul cu gaz 25% argon 75% oxigen, autogenul e in functzie de ce mediu (electrod) folosesti, cea mai nasol tip de sudura pt un cadru ii tig-ul ala ce-l vedetzi voi pe la biker build-off, am vazut cadru de chopper crapat la swing-arm ce e drept sudurile aratau ca de vis, dar degeaba si era un custom de 30.000$, dar asha se intampla cind ai un custom shop la fiecare coltz de strada, calitatea lasa mult de dorit orice faci multa bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate