alecs Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Pt ca trecuse ceva timp de cand nu a mai "zis" nimic...Voschodul meu s-a hotarat dinnou sa ma enerveze. ce se intampla: ceva este scurt cred...nu am lumina de loc....daca desfac farul si nu mai face contact cu cadrul se aprind luminile si faza lunga...faza scurta nu. eu zic ca ceva este "in scurt" dar cum sa verific si sa imi dau seama ce fir e problema... Multumesc mult, si Salutari cu faru'(cand o merge:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Verifica firul care face legatura cu 'faza scurta' a farului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 s-a desprins/rupr/futut pe acolo firul de la faza scurta si atinge de carcasa farului. vezi inauntru sa u in zona in care ies firele afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Am avut si eu aceeasi problema cu minskul...........dar mie imi facea niste probleme mai urate............in timpul mersului, mi se stingea deodata farul. Cand am dat jos si m-am uitat acolo, am vazut pe un fir, ca invelisul izolator era topit si facea masa pe carcasa farului. Dupa ce l-am izolat nu am mai avut probleme. Vezi ca s-ar putea sa ai si tu aceeasi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 Auxois350, exact aceeasi problema am avut-o si eu...la prima vedere nu se observa dar m-am uitat mai amanuntit si am gasit buba. Multam pt sfaturi. Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate