Suzuki_RM_125 Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 depinde de ce cumperi .....undeva la 50 usd ii limita dar poate sa te puna sa platesti si pt suma mai mica daca considera vamesul ,daca vrei ceva scump da-le mail sa iti scrie pe pachet cadou si nu te pot taxa sau da-mi un tel si te ajut io imi scrii tu pe colet "GIFT" ? ... ca cei de acolo nu vor trebuie sa anulez comanda in acest caz, mersi fain de explicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 imi scrii tu pe colet "GIFT" ? ... ca cei de acolo nu vor trebuie sa anulez comanda in acest caz, mersi fain de explicatii suna-ma 0745538663 si te ajut am zis ....nu anula comanda inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Daca nu ai factura sau acte care sa dovedeasca valoarea, poti sa scapi usor, daca iti vine prin posta normala. Prin curier am primit o singura data si am platit 20% taxe vamale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 salutare. unde pot face 2 stikere? inafara de astia de linga rosal. sau cine face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 rca-ieftin.ro mi-a facut oferta de asigurare azi: carpatica, cu reducere de pensionar, pe 1 an, 149 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Adica e bun pretul sau e rau ca te-au facut pensionar? Ti-ai luat cioper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 am vorbit. cel in cauza nu ma poate ajuta ca nu mai lucreaza la astia. altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 da ce-au PMA-u ca-s langa tine?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 nu m-au rezolvat niciodata. si am fost la ei de vreo 4 ori deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 pai la ei totul e pe comanda. faci comanda, o executa. eu n-am avut niciodata probleme cu ei caut: -carcasa pc tower sa fie intr-o stare cat de cat ok -placa de captura pentru 4 camere -placa de baza compatibila cu procesor P4 3Ghz socket 478 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 nu m-au rezolvat niciodata. si am fost la ei de vreo 4 ori deja. am inteles ce zici. mie nu mi-au onorat niciodata nici o comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 am inteles ce zici. mie nu mi-au onorat niciodata nici o comanda. mai exact ce iti trebuie facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) am vorbit. cel in cauza nu ma poate ajuta ca nu mai lucreaza la astia. altcineva? pt orice fel de stickere ia legatura cu Daniel de la firma9 nr tel 0742537563 la preturi mizerabil de mici... Editat Februarie 1, 2013 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 pentru cei care cauta un redresor auto/moto, exista la lidl in oferta unul la 75 de lei. Mie imi pare un pret decent: www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs.xsl/index_15982.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 pt orice fel de stickere ia legatura cu Daniel de la firma9 nr tel 0742537563 la preturi mizerabil de mici... mersi mult de ajutor. am sa vorbesc luni cu el sa nu il deranjez in wik. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 stie careva de unde pot cumpara sau are si o platesc o bucata de cauciuc de 20cm 30 cm vreau sa imi fac aparatoare de noroi la telescopul spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Februarie 2, 2013 Autor Share Postat Februarie 2, 2013 unde as putea gasii ceva caucicuri pe 6 inch...la un scuter? si ce firma se ocupa cu stickerit masina completa..gen coca-cola? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 colantari pe masina iti fac mult prea iubita firma de catre florinn, PMA Invest de pe aleea Garbau nr 9 am nevoie cat se poate de urgent daca stie cineva unde se fac copii de cheie dupa butuc. duc orice butuc numa sa-mi faca, ala de la codita, ala de rezervor, contactul, doar sa stiu ca poate face dupa el macar o cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 In curte cu Lumar (cei cu foliile auto) peste drum de tribunal. In curte pe stanga gasesti un mester, Marius parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 colantari pe masina iti fac mult prea iubita firma de catre florinn, PMA Invest de pe aleea Garbau nr 9 am nevoie cat se poate de urgent daca stie cineva unde se fac copii de cheie dupa butuc. duc orice butuc numa sa-mi faca, ala de la codita, ala de rezervor, contactul, doar sa stiu ca poate face dupa el macar o cheie. pe str. Iancu de Hunedoare in Grigorescu. de pe aia ce trece prin mijlocul Grigorecului, inainte de Casa Vikingilor cum mergi inspre floresti, este o statie de autobuz si multe taxi. Langa taxiuri e o ghereta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 multumesc mult baieti, am sa ma interesez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos_cj Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Are cineva sugestii pentru adus moto in tara din Italia (de pe subito). Evident, in afara mersului personal pana acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 In TIR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos_cj Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 In TIR. Ai vre-un nume de persoana care detine un TIR si a mai facut de-astea. Ma gandesc la chestiile practice pe care trebuie sa le stie/faca soferul gen acte, impachetat, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate