apriliacluj Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Locas de imbus. Daca imi zici de unde le iau vin cu surub sa vezi exact sa nu vorbesc aiurea eu. » Post actualizat in 14 Sep 2015 13:48 Sa vezi si pasu ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 salut am nevoie de transport moto pe platforma azi(din zorilor in zorilor) si un al 2-lea maine probabil(zorilor - gara). ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 salut am nevoie de transport moto pe platforma azi(din zorilor in zorilor) si un al 2-lea maine probabil(zorilor - gara). ma poate ajuta cineva? Pe mine m-a ajutat baiatul asta 0740133002 din Gheorgheni pt 70 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Mersi de sfat redippy. Cand trec ploile voi rezolva problema. E ciudat ca nu face asa constant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Salut, Nu stiti pe cineva care are cauciucuri second si le si monteaza? Ca am facut pana pe spate, daca unflu roata pe a doua zi e moale. Cauciucul trebuie sa ma mai tina cateva plimbari cat mai apuc anul asta, ca in primavara vreau sa-mi iau un set nou. Dimensiune cauciuc: 180/55 ZR 17. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AlexCbR Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Salut, Nu stiti pe cineva care are cauciucuri second si le si monteaza? Ca am facut pana pe spate, daca unflu roata pe a doua zi e moale. Cauciucul trebuie sa ma mai tina cateva plimbari cat mai apuc anul asta, ca in primavara vreau sa-mi iau un set nou. Dimensiune cauciuc: 180/55 ZR 17. Multumesc. » Post actualizat in 23 Sep 2015 10:06 Salut.gasesti vizavi de aushan iris fostu real dupa balena albastra prima intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Merci, daca ai avea si un nr de telefon ar fi super, daca nu incerc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AlexCbR Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Nu am nr.dar acu'2 zile am schimbat anvelopele si am vazut ca aveau ceva gume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Salutare tuturor, apelez poate are cineva de donat sau vandut o toba, putin mai galagioasa ca cea de transalp de 600 originala. Am avut un eveniment zilele trecute si am zis ca putina galagie nu ar strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeanu Cristian Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 salut. Mi s-a rupt valva la camera de pe roate din spate de la Yamaha yzf 250 2001. Oare ce dimensiune are ca sa cumpar alta , unde o pot schimba si cam cat m-ar costa camera noua si vulcanizarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wertyhd Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Salutare, Am si eu nevoie de putin ajutor pt achizitionarea primei motociclete. Am gasit un anunt pt o Yamaha MT 03 in CJ, anunt care este vizibil de ceva vreme si pretul pare a fi unul onest. Daca cumva aveti pareri pro sau contra despre aceasta motocicleta, as dori sa ma anuntati si pe mine. Mai jos puteti gasi un link cu anuntul in cauza, multumesc. http://olx.ro/oferta/yamaha-mt-03-ID4ji7m.html#69fe28330f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 sudeaza cineva prin cluj ghidoane? sau sa le confectioneze ?? app.la un pret de romania daca nu cer prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiH Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 In Floresti Str. Avram Iancu, Nr 428. dupa Metro http://www.mymoto.ro/cluj.html Intra pe link si o sa ai si o harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiH Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Nu ai pentru ce. Pozele sunt de la magazinul vechi dar prima arata locatia noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 linga seviceu lui mihai. sus la etaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Imi puteti spune unde s-a mutat magazinul Mymoto de pe Calea Manastur 33? Mersi. S-a mutat langa hotel West City unde are Mihai service moto la etaj » Post actualizat in 03 Oct 2015 16:57 linga seviceu lui mihai. sus la etaj Ai fost mai rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Salutare, ştie careva unde găsesc nişte material bun şi impermeabil pentru retapiţare şaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Din cate stiu Nico Claus de vis a vis de McDonalds nu au materiale pentru tapitat impermeabile , ci doar materiale textile pentru haine . Dar poti sa incerci , ca nu pot garanta ca nu au . Editat Octombrie 9, 2015 de nascavlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Au la nikoclaus material foarte bun pt tapita saua. Eu de acolo mi-am luat si e deja facuta de vreo 2 ani si arata ca noua. Mergi la etaj la magazin si ii zici la doamna de acolo sa te serveasca cu niste musama. Iti alegi culoarea si gata. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiD Vicious Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Salut, Am nevoie de o recomandare pentru un service moto care lucreaza cu case de asigurari (Carpatica). Cineva mi-a agatat mobra cu masina, si dupa dupa o intelegere amiabila, a declaratie la biroul "pagube/despagubiri" Carpatica, acum trebuie sa fac un deviz la un sevice moto. Eu locuiesc in Marasti si lucrez in centru, in caz ca ajuta. Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Am gasit la magazin linga piata din manastur , foaie de cort 100% impermeabila., 38 lei m/liniar 100x140. » Post actualizat in 14 Oct 2015 10:20Multumesc de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Salut,Postez in numele echipei Carpathian 2 Wheels Guide (site-ul proiectului) si vreau sa va cer o mana de ajutor.In wekeendul acesta (17-18 Octombrie) o sa filmam pentru un clip de prezentare al ghidului si avem nevoie de inca doi motociclisti care sa apara in clip.Cel mai important aspect este ca trebuie sa fie motociclete BMW, preferabil modele GS (1200/1150, 800 sau 650) si sa fie din apropierea Clujului.Filmarile o sa aiba loc in depresiunea Rimetea, jud Cluj si in apropierea Cheilor Manastirii, pe drumul neasfaltat care le traverseaza.O sa asiguram benzina, cazarea sambata noaptea si bautura de sambata seara.Noi o sa plecam sambata dupa-masa din Cluj si stam pana duminica seara.Daca sunteti interesati va rog sa imi scrieti pe privat.Mersi,Drumuri faine!Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 lucreaza cineva in fibra de sticla? vreau sa fac 2 aripioare laterale, pe radiator la motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Suna pe Sorin 0744835877, face si repara multe motoare sparte aduse in punga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate