Poison Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Chiar ne-ai face un bine sa ne tii la curent cu vremea.... ..pe cat posibil pai hai sa-ti spun io ce e in Ploiesti la ora 16:30 .. de 5 minute TOARNA cu galeata, deja strada pe care stau io e jumate inundata. Si exact acu 15 minute am parcat motoru, norocu meu .. chiar nu va sfatuiesc sa faceti treaba asta azi .. poate maine va fi mai frumos.. dar azi e jale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 pai hai sa-ti spun io ce e in Ploiesti la ora 16:30 .. de 5 minute TOARNA cu galeata, deja strada pe care stau io e jumate inundata. Si exact acu 15 minute am parcat motoru, norocu meu .. chiar nu va sfatuiesc sa faceti treaba asta azi .. poate maine va fi mai frumos.. dar azi e jale NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 deeeeeeeci,pana la urma se pare ca stam acasica in seara asta. si asteptam sa se opreasca ploile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 frumos acolo. dece nu in we? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 in we e delta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 (editat) Locuiesc acolo,mai bine spus bunicii mei sunt acolo.Acum ma apuc de cabana si sper sa fie gata in vara.Va invit acolo in vara.Mai se baga cineva? Editat Septembrie 27, 2006 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Locuiesc acolo,mai bine spus bunicii mei sunt acolo.Acum ma apuc de cabana si sper sa fie gata in vara.Va invit acolo in vara.Mai se baga cineva? normal dupa ce vremea ne-a dat planurile peste cap, am renuntzat la paltinu pentru plecarea in delta!!! /index.php?...c=63075&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate