ianachim Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 IANACHIM DALTONISTU ,se pare ca pe tine te doare capul rau de tot. Ai plecat in Austria fara sa-ti iei MEDICAMENTELE. NAIN NAIN VARUM MEDICAMENTUM greu cu austriecii astia in engleza dar am reusit \ \m au vazut si mi au dat medicamentum si fara retetum tataie, cabanierul din GRIS a intrebat de tine a zis ca special pentru tine a dat zapada de pe soseaua spre CABANA si te asteapta STII TU PANTA AIA IN VRAF DE MUNTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Deschide odata telefonul ala smecher.Te tot sun de doua zile sa-mi povestesti cite cazaturi ai luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Deschide odata telefonul ala smecher.Te tot sun de doua zile sa-mi povestesti cite cazaturi ai luat. PENTRU MOMENT ABONATUL 'VODA' NU ARE SEMNAL DAR VA RUGAM SA APASATI 1 PENTRU INJURATURI DE MAMA 2 PENTRU INJURATURI PERSONALE 3 PENTRU INJURATURI DE ALTE RUDE * PENTRU OBSERVATII NU AM FRATE BANI DE "RROAMING" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 NAIN NAIN VARUM MEDICAMENTUM greu cu austriecii astia in engleza dar am reusit \ \m au vazut si mi au dat medicamentum si fara retetum tataie, cabanierul din GRIS a intrebat de tine a zis ca special pentru tine a dat zapada de pe soseaua spre CABANA si te asteapta STII TU PANTA AIA IN VRAF DE MUNTE ce faci Cristi, te dai pe partii de copii, la Gris? Baga si tu un HochAlpenstrasse la Solden. Vezi ca, cabanierul ala e cam de c.cat, mie mi-a dat berea cu 6 Euro seara si lu' caramida de frate-miu cu 2.50 dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 ce faci Cristi, te dai pe partii de copii, la Gris? Baga si tu un HochAlpenstrasse la Solden.Vezi ca, cabanierul ala e cam de c.cat, mie mi-a dat berea cu 6 Euro seara si lu' caramida de frate-miu cu 2.50 dimineata! nici macar cu saniuta nu m.am dat am fost sosonar toata excursia ps pai a vazut si el care are caramida de bai la el si de aia ai avut o la 6 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 salutare, pe 1 mai este ARMINDENUL, sau sarbatoarea betivilor, sarbatoare 100% romaneasca, este dedicata vinului si pt rodul pamantului, ca sa nu bata grindina asupra recoltelor iar oamenii sa fie sanatosi,,, ma gandeam ca trebuie sa sarbatorim si noi cumsecuvine acolo, in turcia, departe de casa,,, feciorii pun crengute verzi la casele fetelor de maritat , noaptea, ca sa nu fie vazuti iar fetele trebuie sa gaseasca baietii si sa le dea de baut ma gandeam sa implementam si noi sarbatoarea la ei,,, parca vad turcoaicele cum alearga cu sticlele de vin dupa noi, pe plaja la zonguldak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 ce faci Cristi, te dai pe partii de copii, la Gris? Baga si tu un HochAlpenstrasse la Solden.Vezi ca, cabanierul ala e cam de c.cat, mie mi-a dat berea cu 6 Euro seara si lu' caramida de frate-miu cu 2.50 dimineata! aloo nenea uite unde ma pregatesc pentru infruntarea cu harea a fost o dementa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Si daca te opresti sa admiri peisajul si vine Ianachim? Baitza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Si daca te opresti sa admiri peisajul si vine Ianachim?Baitza? era o zona si pentru astia cu carucior de bebe....de admirat peisajul da la 22 baitza ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 era o zona si pentru astia cu carucior de bebe....de admirat peisajul da la 22 baitza ok? unde dracu e nebunia asta? am vazut ceva si la TVR2, dar n-am aflat unde este. Si-nca ceva: sunt duble...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 unde dracu e nebunia asta? am vazut ceva si la TVR2, dar n-am aflat unde este.Si-nca ceva: sunt duble...? IMST la 3 km in padure fata de oras langa partia de schii duble adult si copil http://www.imst.at/xxl/_area/969929/_subAr.../at1/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 uite asa ne antrenam pt excursia in turcia http://www.facebook.com/album.php?aid=3721...36358&saved Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 IMSTla 3 km in padure fata de oras langa partia de schii duble adult si copil http://www.imst.at/xxl/_area/969929/_subAr.../at1/index.html una dintre cele mai frumoase partii de schi din A ( cel putin asa mi-a placut mie ) langa instalatia aia ... am cazut eu din telescaun ... bravo , frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Ce se mai aude ??? E prea devreme pt. a pune tara la cale ? Pana la urma cati suntem CONCRET ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Pentru incalzire: orasul_subteran.ppt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 (editat) Pentru incalzire: bai mosu poate tu cu fratele intrati ca le aveti mai mici da mie imi ramne rezervorul blocat intre pereti cred ca intru pe metoda HAREA scot rezervorul si car 2 canistre mici dupa mine Editat Martie 7, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 bai mosu poate tu cu fratele intrati ca le aveti mai mici ...vrei sa zici mai inguste? Stii treaba cu cheia potrivita deschide pestera (a se citi orasul subteran) cea mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 aloo neneauite unde ma pregatesc pentru infruntarea cu harea a fost o dementa off topic Vezi pe youtube:Instalația de sanie din Fun-Park-ul de la BuÂşteni. Avem si noi in tarisoara noastra saraca asa ceva, dar doar de 500m. Te poti duce sa te dai de 10 ori si spui ca-i fost in Austria la antrenamente. on topic Manuel, tre sa ne inatalnim sa-ti arat ceva zone (poze) interesante ce nu trebuiesc ratate in aceasta excursie. Poate facem traseul final, aprobat, parafat, semnat, udat... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 inca una de incalzire: Vechea_Capadocia.ppt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buburo2007 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 inca una de incalzire: Salut Am dorit sa va propun un oras foarte apropiat de traseul vostru care este foarte frumos Safranbolu.Puteti sa faceti o baie turceasca in aceasta localitate.Orasul este in patrimoniul Unesco.merita vazut.Locuri de cazare se gasesc la greu. Malul Marii Negre este un drum foarte frumos si foarte greu max 50 km/h ,plin de serpentine Eu personal am facut acest drum Istambul-Safranbolu-1 zi si Safranbolu-Sinop-Trabzon-2 zile. Alt sfat ' cu cit mergeti mai multi cu atit va certati mai repede si va stricati tura'. Eu am fact tura cu un prieten si sotia lui deci 3 persoane si 2 motoare--17 zile 7500km doar in Turcia Ultima zi Capadochia-Pitesti 1650 km 17 ore Salut si mult succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Salut baieti, va anunt pe aceasta cale ca Ianachim s-a extins...in Motociclismo! "100.000 Km cu BMW R1200GS Adventure. Calator de cursa lunga". vezi nr. 42 aparut. Citez:"Ruta Bucuresti-Budapesta-Viena a devenit fara sa-mi dau seama doar o ulita de legatura pe harta Europei, tinta finala fiind hipnotizantele pasuri din Alpi". Bravo amice, iti doresc in urmatorii 4 ani inca 100.000 Km, tot pe GSA, parte din ei, sper, impreuna! DanS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Salut baieti,va anunt pe aceasta cale ca Ianachim s-a extins...in Motociclismo! "100.000 Km cu BMW R1200GS Adventure. Calator de cursa lunga". vezi nr. 42 aparut. Citez:"Ruta Bucuresti-Budapesta-Viena a devenit fara sa-mi dau seama doar o ulita de legatura pe harta Europei, tinta finala fiind hipnotizantele pasuri din Alpi". Bravo amice, iti doresc in urmatorii 4 ani inca 100.000 Km, tot pe GSA, parte din ei, sper, impreuna! DanS rog adminul sa stearga postul este foarte OFF TOPIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip2006is Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Salutare! Planuiesc si eu o tura prin Turcia in August dar cu plecare din Limassol, Cipru, traversare cu bacul de la Girne la Tasucu, iar de aici o bucla care sa includa Istambulul si coasta Antaliei. Astept sugestii referitoare la cazare si locuri de vizitat. Am la dispozitie 2 saptamani de concediu, cam scurt, as fi vrut sa ajung in Romania, dar Turcia e mare si is multe de vizitat. Cei care plecati in Mai va tin pumnii si va urez drum bun, asfalt uscat si distractie maxima. Pozele de pe picassa sant superbe. Astept povestea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 salut, nu facem si noi "una mica" de acomodare, duminica? are cineva asigurare la astra sau omniasig, acopera si turcia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 salut, nu facem si noi "una mica" de acomodare, duminica? are cineva asigurare la astra sau omniasig, acopera si turcia ? Eu duminica asta nu pot, dar vom face una...doua pana-n 20.04. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate