bhairava Postat Aprilie 14, 2004 Share Postat Aprilie 14, 2004 ca sa vedeti cit de criminala este aceasta motocicleta in sine, priviti atrocitatea pe care a comis-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Eu zic ca bufnita nu trebuia sa zboare la inaltime asa joasa... Sau Yamaha sa nu zboare asa sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Mare vrajeala!Facatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 FACATURA PE FATZA! SA LOVESTI O ZBURATOARE LA 60 KM/H SI TE FACI PRAF SI TU SI EA. SOCUL IMPACTULUI.....FIZICA. CAT CANTARESTE O BUFNITA+ VITEZA CELUI CU YAMAHA.......+ UNDE E SANGELE.....FACATURA PE FATA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 PRIN FAR A INTRAT. SEMNALIZATORUL E OK! SUPORTII DE PICIOARE LA FEL. CARENA E CURATA. LA ...SA ZICEM 70 KM LA ORA TREBUIA SA PICE SA NU MAI STIE CARE E CERUL SI CARE E PAMANTUL. CARENA TREBUIA SA FIE VARZA. SI EL. DE BUFNITA CE SA MAI ZICEM. AM VAZUT CE INSEAMNA SA LOVESTI PORUMBEL CU MOTORUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Eu cred ca bufnita a avut costum de protectie si casca Arai, d-aia nu se vede sangele pe carena, iar motorul nu cred ca avea far in momentul impactului, iar zburatoarea a vrut sa-i tina locul. Iar noaptea sa faca Buhuhu cand vede ceva in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Eu am dat peste un caine la 150 km/h si n-am cazut. In schimb mi-a smuls cablul de km-traj si mi-a spart carena. Norocul meu ca n-am intrat cu frina in el. R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Eu am dat peste un caine la 150 km/h si n-am cazut. In schimb mi-a smuls cablul de km-traj si mi-a spart carena. Norocul meu ca n-am intrat cu frina in el. R. Ca mine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 18, 2004 Autor Share Postat Aprilie 18, 2004 ieri, s-a facut o yamaha muci pe o curba in drum spre sinaia aud ca s-a mai dat una peste cap pe magheru cam nasol, or fi blestemate, poate trebuie sa chemam un sobor de preoti la reprezentanta sa exorcizeze problemele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 mai bine trimite soborul la HRC, poate mai castiga si ei o cursa anul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 Bai dar nu ati inteles absolut nimic din poza aia. Yamaha este o motocicleta ecologica iar bufnita aia si-a facut cuib acolo. Si-ar fi facut in cutia de viteze, dar acolo era ocupat de 2 sobolani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 Am uitat sa mentionez: aia 2 sobolani alearga acolo in colivie si propulsezaza motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feroce Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 Am uitat sa mentionez: aia 2 sobolani alearga acolo in colivie si propulsezaza motocicleta. Asta-i buna rau .... Te intreaba cineva cati cai are motoru: 2 sobolani putere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 Eu am dat peste un caine la 150 km/h si n-am cazut. In schimb mi-a smuls cablul de km-traj si mi-a spart carena. Norocul meu ca n-am intrat cu frina in el. R. Hmm si eu care credeam ca ai intrat cu motocicleta in el, dar daca tu zici ca ai intrat cu frana asa o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 moahahahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate