billy m Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Salutare. Stie cineva unde se pot monta farurile de xenon si daca da , la ce pret ? Multumesc mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 da mai multe detalii , ce faruri ai ? Eu am H1 (cred, dar pot sa verific) cu lupa pe faza scurta. Ai vre-o oferta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) da mai multe detalii , ce faruri ai ? Nu stiu exact sa-ti spun dar iti atasez 2 foto. Ms. Editat Septembrie 23, 2006 de billy m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Septembrie 24, 2006 Autor Share Postat Septembrie 24, 2006 adica sa inteleg ca vrei sa le inlocuiesti pe cee originale ,ai piesele care trebuiesc inlocuite Exact asta e. Vreau s ale inlocuiesc pe cele originale cu altele din xenon si asta intrebam, daca stie cineva cat m-ar costa.Eu vreau sa le cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 asta ar trebui sa te ajute...numai ca treb sa sti ce tip ai si temperatura... http://forum.computergames.ro/showthread.php?t=210113 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 asta ar trebui sa te ajute...numai ca treb sa sti ce tip ai si temperatura... http://forum.computergames.ro/showthread.php?t=210113 Mersi mult Treephoo. Am si vb cu baiatul-Catalin il cheama. Si sper s-o si rezolv. Thanks again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 nu ma pricep..care este raportul intre temperatura si luminozitate?? pe romaneste..cu care vezi mai bine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 cu alea mai reci;)..... eu aveam pe cineva care monta numai pe moto... cu 100 de euro doar pe faza sscurta... da nu mai stiu cum sa dau de pers respectiva .... ca as fi vrut sa imi pun si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 (editat) Cu cat creste temperatura de culoate ( se masoara in Kelvin ) cu atit scade luminozitatea ( se masoara in lumeni ) . Eu am ales un xenon de 4300 K care are o luminozitate excelenta - nu are acea culoare mov accentuata dar ca si luminozitatea face toti banii . Temperatura de culoare incepe de pe la 3000 k ( galben ) si merge in 12.000 - 14.000 mov accentuat . Din punctul meu de vedere un 4300 - 6000 k este compromisul ideal in temperatura de culoare ( cum se vede xenon-ul ca si culoare de catre ceilalti participanti la trafic ) si luminozitate ( ceea ce percepi tu conducand motocicleta ) . Ca si pret eu am dat 86 euro de pe ebay pe un kit cu 1 bec H7 , ridicator de tensiune si cablurile aferente . Sistemul este plug& play adik nu trebuiesc facute modificari - se ataseaza sistemului existent pe moto . Montajul l-am executat singur - dupa ce gasesti unde sa pui ridicatorul de tensiune restul e joaca de copii . http://www.gohid.com/faq.php Editat Octombrie 1, 2006 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate