Sari la conținut

Tura enduro Simbata 17 Aprilie


Postări Recomandate

Salut,

Hai sa continuam aici ca celalalt topic e prea lung deja.

 

Ionut, drumul la care ma gindeam e soft-enduro deci poti sa vii linisit si cu cauciucuri mixte. Insa noi venim cu motoarele pe remorca pentru ca avem cauciucuri de cross (si nici nu as merge pina la Ploiesti cu un DR 350 ca al meu). Deci ar trebui sa ne coordonam cumva ca sa ajungem in acelasi timp, daca tu vii pe motor pina acolo (putin mai sus de Ploiesti). Noi in principiu plecam pe la 9 din Bucuresti.

 

Dragos, in principiu chiar daca ploua un pic, drumul la care ma gindeam e practicabil ca e soft enduro (drum de tara prin padure). Poti sa faci deviatii mai hard pe dealurile printre care treci. Drumul pleaca dintr-un sat de linga Plopeni (cred ca Cocorastii Mislii, trebuie sa vad harta din nou) si merge spre Telega-Cimpina. Altceva nu mai stiu prin zona.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tura pe care am facut-o acu' doua saptamani pe la Brebu - Pietriceaua - Barbes - Tesila ar fi foarte misto de facut din nou, dar NUMAI cu motoare hard-enduro. LC4 face fata pe acolo doar daca este dus de un meserias puternic.

 

As mai face si Valea Doftanei, de la Tesila in sus, e foarte frumos si am auzit ca nu e foarte greu. A fost pe acolo un prieten cu BMW 650 Dakar.

 

Eu sambata seara trebuie sa fiu in Poiana Brasov, asa ca orice iesire sambata pe Valea Prahovei imi convine, dar daca ploua e mai neplacut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Valea Doftanei, nu suna rau deloc. Si ma uit acum pe harta si arata Pasul Predelus (punctul maxim) pe la 1300 m deci s-ar putea sa avem noroc sa nu fie zapada. Traversam pina la Sacele si inapoi. Cam 60-70 km maxim.

Noi venim.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ne bagam si noi :lol: :lol: venim din mures cu platforma cu 2-3 poate mai multe motoare :D :D unde vreti sa va lansati pe teren ? un punct ideal pentru noi ar fii undeva in zona cimpina-breaza .......................noi vrem sa stam doua zile si vrem sa ne cazam undeva in zona..............mai vrea cineva sa stea doua zile ??? :P :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Fox,

Numarul meu e 0745.124641 si astazi nu mai accesez mailul. Suna-ma mai pe dupa-amiaza si iti spun cum a ramas cu tura.

De cazat cred ca gasesti si in zona Valea Doftanei ceva pensiuni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut ce ziceti, veniti diseara la 6;30 in romana sa discutam despre plecare, sau stabilim pe net. eu am vb cu claudiu si a zis ca vine. acuma problema e cu transportul. e vreun loc pe vreo remorca disponibil???

eu si claudiu avem moto de 125, vit. noastra de croaziera ar fi de 80-90.

astept raspuns, daca nu sunt locuri pe remorca, sa ne grupam sa mergem impreuna. voi ce moatoare aveti???

hai totusi poate ne vvedem la romana la 18:30 dati reply aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

URA, s-a schimbat prognoza!!! Se para ca maine nu mai ploua la Campina, ci doar va fi usor innourat.

 

Mihnea, nu mai plec la Poiana, maine seara ma intorc in Bucuresti, deci cred ca am eu un loc pe remorca mea. Te sun mai tarziu, ca acum sunt f. ocupat. Deasemenea nu o sa pot veni deseara (si nici nu cred ca e nevoie), dar vom vorbi la telefon. Pana una alta, pune mana si da-ti jos de pe motor oglinzile retrovizoare si semnalizatoarele, ca altfel o sa plece singure la prima cazatura. In enduro SE CADE. De obicei nu prea rau, dar suficient cat sa-ti plece de pe motor obiectele in plus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prieteni,

 

M-am gandit mai bine si m-am decis sa nu vin. Cu toate ca am fost super infalcarat si am dorit sa strang repede o trupa de enduristi cu care sa merg la plimbari usoare, pana acum s-au strans doar enduristii adevarati, cu motoare de enduro adevarate. De-astia cu "vaci" mai mari nu prea s-au aratat.

 

Peste 2 saptamani imi iau cauciucuri cu crampoane (Mitas E 09) si sper ca pana atunci sa-mi confectionez si crash bar-ul. Incerc sa gasesc si handguards si apoi mai vorbim. :D

Nu vreau sa incep cu stangul.

 

Sa aveti distractie. Faceti poze si impartasiti experientele voastre cu noi. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ionut, si eu aveam aceeasi dilema (pe langa cea cu inscrierea mea la cursul de incepatori de duminica, cu Oresti) si mi-am dat seama ca motorul meu (care are nevoie si de schimbare simeringuri) este mult prea greu pentru ce vor ceilalti sa faca. Asa ca mai asteptam :D

 

Oricum, ma pregatesc de mers pe plaja, pe malul marii... cu motorul, of course:)

 

Bafta si week-end placut,

Bogdan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...