motorus Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 am ajuns cu bine pe plaja din Mojacar, pozitia finala 62. Vezi daca te grabesti ? ce ti-am zis eu ? Incet , incet si ieseai si tu in pozitia 69..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3dscorpion Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Visit My Website um numai Jumba poate face ... Jumba si duna fermecata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceasta grea incercare! lasa vrajeala ! pune mana si plateste-ti telefonu' si raspunde la mailuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 am pierdut telefonul, d-aia nu raspund azi mi-am luat un nr de spania pe care o sa il pun pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Bravo, felicitari!!! e frumos cand incepi si termini o asemenea competitie!! Sa speram ca nu va fi singura si ca vei repeta experienta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Haida mah jumba, ce facusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 13, 2011 Autor Share Postat Aprilie 13, 2011 ce s-a putut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 ...cartofi prajiti ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Frumos dom`le !!! Felicitari pentru toata munca depusa !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 Mesaj completat maine seara dupa 7 povestim despre raliu in music hall, va astept sa ciognim o berica si sa ne hidratam! Mesaj completat dupa recalculari am mai urcat o pzitie deci 61 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 bravo. felicitari Jubales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Mesaj completat maine seara dupa 7 povestim despre raliu in music hall, va astept sa ciognim o berica si sa ne hidratam! Mesaj completat dupa recalculari am mai urcat o pzitie deci 61 ) Bravo mah :D Toata stima si respectu. Trebe baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 23, 2011 Autor Share Postat Aprilie 23, 2011 acum ca s-au mai linistit apele va pun ceva poze de la lupta cea mare cu zmeul cel viclean! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Foarte faine pozele ,sunt convins ca e doar o infima parte din experienta ta de acolo. Una peste alta vreau sa te intreb cum s-a comportat motorul si daca i-ai facut tu ceva modificari exceptand doratile specifice de RR. Inca odata FELICITARI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 23, 2011 Autor Share Postat Aprilie 23, 2011 aveam in plan sa ii montez radiator de ulei dar din lipsa de timp am renuntat. motorizarea si suspensiile sunt standard dar reglate pentru noua greutate a motoretei motorul s-a comportat excelent, am mai bagat 1500km in Spania pe autostrada(120-140v/gps) singura problema a fost cilindrul receptor de la ambreaj, singura piesa pe care am uitat sa o verific inainte de plecare in ziua II am ramas fara comanda de ambreaj la 2 km de la start si a trebuit sa merg asa inca 400... am reusit sa termin ziua de cursa si seara am reparat cilindrul cu niste ata de papiota... a tinut tigania pana la sfarsitul raliului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 ..si sa mai zica cineva despre KTM ca nu-i "Ready to race" ! Tot respectul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 7, 2011 Autor Share Postat Mai 7, 2011 (editat) pai da,vorba lu' Georgica, iete asta bate, zornaie, vibreaza da merge.... iamaha aia intepenita nici n-o simti, fasaie... si atat! ) http://www.7plus.ro/stiri/Sport/1304698997-Un-motociclist-rom-n-printre-tuaregi duminica 8 mai de la ora 14 pe tvr2... ceva vorbe... Editat Mai 7, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Din Maroc la Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 10, 2011 Autor Share Postat Mai 10, 2011 Din Maroc la Snagov da bre, a fost lung drumul si plin de nomol ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 13, 2011 Autor Share Postat Iunie 13, 2011 iata si povestea raliului mai pe larg si cu ceva poze: http://www.catalin-mitachescu.com/blog/tuareg-rally-2011/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Super tare Stulewa! am vazut ca ai aparat de filmat pe casca, postezi ceva film pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate