Fix Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 (editat) pe mobile.de e un scuter de150cm nou la790E cu tva returnabil!stie cineva ceva despre el??si o poza! Editat Septembrie 25, 2006 de fara roti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tible Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 pe mobile.de e un scuter de150cm nou la790E cu tva returnabil!stie cineva ceva despre el?? Pune si tu un link care sa mearga, te rog! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 am incercat si nu pot sa pun!!sau nu stiu!!cautati voi pe mobile la scutere noi si la790e apare asta!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 as zice ca este ceva chinezesc... deoarece astea sunt asa 'fantoma'. si designul seamana f mult cu astea (toate carenele rotunjite... nimic ascutit, agresiv) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 seamana izbitor de bine cu scuterul de 125cc de la First Bike, din ce-mi dau eu seama doar culorile difera, astia au folosit niste culori mai normale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 o chinezarie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 poate fii si din africa!e un scuter nou de 150cm pe la 670E!E CARE VA CARE POATE ADUCE??EU VREAU UNUL!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 te duci frumos pana in germania si il cumperi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 vezi ca sunt pe forum unii care zic ca aduc motoare din germania, dar vezi ca te mai costa 200euro transportul, vreo 200euro vama si alte acte. Nu am crezut ca pot spune asta vreodata, dar daca vrei sa-ti iei un scuter chinezesc iti recomand sa te duci la FB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 te duci frumos pana in germania si il cumperi si vin calare de acolo!!!istetule!!ies mult mai scump decat daca-l aduce cineva care cu asta se ocupa!! vezi ca sunt pe forum unii care zic ca aduc motoare din germania, dar vezi ca te mai costa 200euro transportul, vreo 200euro vama si alte acte. Nu am crezut ca pot spune asta vreodata, dar daca vrei sa-ti iei un scuter chinezesc iti recomand sa te duci la FB chinezismele de la nemti crezi ca sunt aceleasi cu ale noastre??? vezi ca are2 ani garantie!!si decit unul de firma ..rupt.. mai bine o chinezeasca de 150 nou!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 vezi ca sunt pe forum unii care zic ca aduc motoare din germania, dar vezi ca te mai costa 200euro transportul, vreo 200euro vama si alte acte. Nu am crezut ca pot spune asta vreodata, dar daca vrei sa-ti iei un scuter chinezesc iti recomand sa te duci la FB sti cumva pe cineva care aduce motoare/scutere de pe mobile.de? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 sti cumva pe cineva care aduce motoare/scutere de pe mobile.de? daca ai rabdare shi cautzi pe forum o sa gaseshti catziva!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desirre Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 titlul topicului e scris rau. se scrie ,,ce-o fi asta?'' nu m-am putut abtine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 pe mobile.de e un scuter de150cm nou la790E cu tva returnabil!stie cineva ceva despre el??si o poza! la 790 E un scuter nou si sa fie si bun nu creca se gaseste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 titlul topicului e scris rau. se scrie ,,ce-o fi asta?'' nu m-am putut abtine! Woooooow esti chiar tare......Nu imi dai si mie un autograf.....Frate vrei sa faci posturi aiurea?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 bah fratilor ! ce va tot luati de toti care fac topicuri mai neinteresante? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 bah fratilor ! ce va tot luati de toti care fac topicuri mai neinteresante? Ptr ca sunt neinteresante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Woooooow esti chiar tare......Nu imi dai si mie un autograf.....Frate vrei sa faci posturi aiurea?? DMW.....ptr ce mai tii topicul asta? mah da' tu nu te-ai saturat sa o tot faci pe interesantul in fata noastra....DMW o sa inchida tipicul dak va crede ca este cazul si fara sa-i spui tu asa ca....lasa-ne..lasa-ne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 mah da' tu nu te-ai saturat sa o tot faci pe interesantul in fata noastra....DMW o sa inchida tipicul dak va crede ca este cazul si fara sa-i spui tu asa ca....lasa-ne..lasa-ne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 acu chiar il inchid!!! shi va rog de acu inainte mai inceo cu: i agree, good posting etc. postatzi doar daca avetzi ceva de spus ca nu cred ca nimeni nu are nevoie de oameni care sa-i confirma parerea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate