Ulita Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Va salut, Am si eu o intrebare,stiti cumva cu ce pot curata si vopsi furca fata si jugurile(inferior si superior),de la o Honda hornet?.Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) Smirghel+Spray vopsea+spray lac? Nu merge? Sau le duci la cineva care vopseste in camp electrostatic: http://www.youtube.com/watch?v=7afJlBjvfUw Editat Februarie 20, 2011 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 cu spray nu merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Cu spray merge, dar nu prea tine. Mi-am vopsit jugurile si nu o tinut (mi-a cazut lichid de frana si a facut gaura in vopsea, in zona cheilor in 20min de mers a sarit vopseaua), o sa le duc la cineva sa le vopseasca in camp electrostatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Cu vopsea in camp electrostatic e cel mai "sanatos". Doar ca trebuie supafata curatata f.bine, deci prin sablare. Iar la sablare trebuie izolate gaurile precise- de la juguri si telescoape ( eu am pus dopuri de lemn), de asemenea si filetele ( suruburi in gaurile filetate )......si suflat bine-bine cu aer- ramane nisip de la sablare. Ar mai fi o varianta.....curata toata vopseaua si lustruieste, ma refer la jugul superior si telescoape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate