IraSciBil Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 eu nu am vitezana dar... n'am nici CREEEEIEEEERRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 (editat) ce gogule, ti-au ajuns banii doar de pegaso? urmatorul o sa fie gsxr, a? Editat Februarie 27, 2007 de moroiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Cita frustrare ! Vad ca nici tu n-ai bani de gixxer . Oricum, nu e frumos sa fii invidios pe altii care isi permit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Cita frustrare ! Vad ca nici tu n-ai bani de gixxer . Oricum, nu e frumos sa fii invidios pe altii care isi permit . qoitze, daca vroiam plastice, imi luam recipiente de 2 litri. asa am doar o necarenata. ca-i un "simplu" Z1000, asta-i altceva. deci departe de mine notiunea de invidie. dar nu dai dovada decat de prostie spunand unui motociclis ca este invidios ca nu-si permite un motor scump (desi suzuki e cel mai ieftin, deci si cel mai prost - se si vede ca multi cocalari si-au luat asa ceva de fite). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 (desi suzuki e cel mai ieftin, deci si cel mai prost - se si vede ca multi cocalari si-au luat asa ceva de fite). ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 qoitze, daca vroiam plastice, imi luam recipiente de 2 litri. asa am doar o necarenata. ca-i un "simplu" Z1000, asta-i altceva. deci departe de mine notiunea de invidie. dar nu dai dovada decat de prostie spunand unui motociclis ca este invidios ca nu-si permite un motor scump (desi suzuki e cel mai ieftin, deci si cel mai prost - se si vede ca multi cocalari si-au luat asa ceva de fite). Singurul care da dovada de prostie e ala care insulta o intreaga categorie de motociclisti doar pt simplul motiv ca da mahalaua afara din el. Care e problema ta, nu mai ai cu cine sa te certi in fata blocului acolo la tine in Ferentari? In rest se vede clar ca esti pe linga. Hai ca m-am plictisit sa stau de vorba cu peizanii, la revedere si /ignore. P.S. qoitze sa le spui dumneata rudelor apropiate tie, pina una alta noi doi n-am mincat din acelasi blid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Singurul care da dovada de prostie e ala care insulta o intreaga categorie de motociclisti doar pt simplul motiv ca da mahalaua afara din el. Care e problema ta, nu mai ai cu cine sa te certi in fata blocului acolo la tine in Ferentari? In rest se vede clar ca esti pe linga. Hai ca m-am plictisit sa stau de vorba cu peizanii, la revedere si /ignore. P.S. qoitze sa le spui dumneata rudelor apropiate tie, pina una alta noi doi n-am mincat din acelasi blid. ungure, venim peste tine. atat iti spun. ai grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate