Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Ce am gasit eu pe un site (http://www.hahne-power.de/) :Kawasaki-Dragster, 3 Motoren à 780cc, 2-Takt, ca. 400 PS, 9,3 Sek. 0-283Km/h, von Hahne-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Holly shit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Ce urata-i! Y2K - 350 in 14 secunde - test discovery - la emisiunea The Greatest Machines Motocicletele astea au la fel de multe lucruri in comun cu motociclismul cate are un peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 dragster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Ce urata-i! Y2K - 350 in 14 secunde - test discovery - la emisiunea The Greatest Machines Motocicletele astea au la fel de multe lucruri in comun cu motociclismul cate are un peste. da. dar ala'i motor cu reactie, pe cand astae un clasic motor cu pistoane. respect!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 O singura intrebare....cum draq stateai pe ea?poate nu le am eu da....nici culcat pe ea daka stai nu stai cu curu pe sa si mainile pe ghidon de schimbator mi-e jena s aintreb ca nu poti s aiti dai seama la cata tzevaraie e pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 O singura intrebare....cum draq stateai pe ea?poate nu le am eu da....nici culcat pe ea daka stai nu stai cu curu pe sa si mainile pe ghidon de schimbator mi-e jena s aintreb ca nu poti s aiti dai seama la cata tzevaraie e pe acolo io cred k stai pe cum statea antony hopkins ( sau cum se scrie ) in filmul the indian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 (editat) Impresionant ca e 2t, dar e dragster si de obicei sunt iesite din comun. acum nu stiu cat de practic e carenajul din fata as crede ca la viteza is ia zboru Editat Martie 17, 2007 de mr.magic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Ce urata-i! Y2K - 350 in 14 secunde - test discovery - la emisiunea The Greatest Machines Motocicletele astea au la fel de multe lucruri in comun cu motociclismul cate are un peste. Imi place de tine ca ai folosit acelasi citat care l-ai auzit si la TV....macar daca veneai cu o replica originala , ceva... Y2k are destul de multe in comun cu motociclismul, parerea mea....(neavizata)... Ca iei mai greu curba cu ea, asta-i alta treaba:) Americanii in generali is buni la facut masini ce se descurca bine in linia dreapta (ca sa-l citez acu si eu pe Clarkson), cand e vorba de curbe, se complica lucrurile.... sau poate Y2k e facuta de un grup de savanti germani?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 ei au drumurile f drepte probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 ei au drumurile f drepte probabil Cred ca numai pt drumuri publice nu e facuta dracia aia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate