ionut73 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 ( In Clasamentul general am iesit pe I. ) FELICITARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 si Cat. C a chinuit putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Sper sa nu fiti prea nerabdatori sa vedeti pozele pe care vi le-am facut, doar la sfarsitul saptamanii le voi putea posta. Multumesc tuturori care au ajutat sa termin cursa (Geza,baietii din Lazarea, si o fata ff. frumoasa(din ciuc?) ) A si un om care a fost campion national? nustiu.. a ajutat sa scot motoru din mlastina langa pista cand am facut incalzirea "Fata ff. frumoasa" (aici exagerezi) iti multumeste la randu-i pt aprecieri! Nu-s din Ciuc, majoritatea timpului stau in Bucuresti. Fostul campion national la motocros (actual antrenor la Vectra Zarnesti) care te-a ajutat sa scoti motorul din namol este Ovidiu Sparchez (sau Tele, cum ii zic toti). Editat Octombrie 9, 2006 de janel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Sper sa nu fiti prea nerabdatori sa vedeti pozele pe care vi le-am facut, doar la sfarsitul saptamanii le voi putea posta. "Fata ff. frumoasa" (aici exagerezi) iti multumeste la randu-i pt aprecieri! Nu-s din Ciuc, majoritatea timpului stau in Bucuresti. Fostul campion national la motocros (actual antrenor la Vectra Zarnesti) care te-a ajutat sa scoti motorul din namol este Ovidiu Sparchez (sau Tele, cum ii zic toti). Draga Janel..multumesc incaodata ca ai chemat acest excampion...daca nu iesti tu atunci yo raman acolo la mocirla pana o vesnicie. A fost inca o fata care a ajutat sa imping motoreta acolo la sectiunea raul/padure. A fost ca un "bad dream" , oricum a fost un concurs frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Sper sa nu fiti prea nerabdatori sa vedeti pozele pe care vi le-am facut, doar la sfarsitul saptamanii le voi putea posta. "Fata ff. frumoasa" (aici exagerezi) iti multumeste la randu-i pt aprecieri! Nu-s din Ciuc, majoritatea timpului stau in Bucuresti. Fostul campion national la motocros (actual antrenor la Vectra Zarnesti) care te-a ajutat sa scoti motorul din namol este Ovidiu Sparchez (sau Tele, cum ii zic toti). sa nu uiti de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 sa nu uiti de mine binenteles nu amintesc fiecare care a ajutat pe mine, a fost o nebuneala mare, dar multumesc tuturor..bah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Povestea unei motociclete la EnduroCross Zarnesti 2006: Inainte de toate : dupa antrenament : si dupa cursa : O capcana pe pista de motocross si rezultatele aferente Actiuni de ajutorare (fair play) in cursa si dupa Actiune in desfasurare Si rezultatul binemeritat clasa A (profi) clasa B (sport) clasa C (hobby) clasa F (fete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Ce porcaiala Trecerea prin apa si urcarea de langa ea erau si la clasa C? Cine e concurenta de la F? Fresh meat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Ce porcaiala Trecerea prin apa si urcarea de langa ea erau si la clasa C? Cine e concurenta de la F? Fresh meat ? doar la clasa A si B , la C a fost mai lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Povestea unei motociclete la EnduroCross Zarnesti 2006: Inainte de toate : dupa antrenament : si dupa cursa : O capcana pe pista de motocross si rezultatele aferente Actiuni de ajutorare (fair play) in cursa si dupa Actiune in desfasurare Si rezultatul binemeritat clasa A (profi) clasa B (sport) clasa C (hobby) clasa F (fete) Felicitari Geza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 10, 2006 Autor Share Postat Octombrie 10, 2006 Felicitari la TOTI !!! ...si sa ne vedem cu bine in sezonul urmator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Draga Janel..multumesc incaodata ca ai chemat acest excampion...daca nu iesti tu atunci yo raman acolo la mocirla pana o vesnicie. A fost inca o fata care a ajutat sa imping motoreta acolo la sectiunea raul/padure. A fost ca un "bad dream" , oricum a fost un concurs frumos. "Tele" a facut traseul Normal ca trebuia sa te ajute ca sa nu injuri prea tare Filmul de la Zarnesti cat si celelalte filme le puteti comanda (un sms cu adresa sau pe mail). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Mult namol: pe traseu, pe motociclete, pe concurenti, pe mine... Spectacol fain, vreme frumoasa, organizare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 faine poze...dar mai cine e tipa aceia cu tt-ul rosu k mi se pare cunoscuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 faine poze...dar mai cine e tipa aceia cu tt-ul rosu k mi se pare cunoscuta? Andreea prietena lui Mirel (castigatorul) si ai ai o poza cu ea la Buzau pe podium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Tareeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Ce porcaiala Trecerea prin apa si urcarea de langa ea erau si la clasa C? Cine e concurenta de la F? Fresh meat ? Not so fresh as it looks like...she rode in some races this year Cred ca e Bianka Biernatek de la Reghin de care îți vorbeam...so it makes two in the 80 cmc woman motocross class Cam rupere traseul pt că a fost mult noroi, altfel nu cred că erau probleme. Si super poze !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 bestial...felicatari tuturor participantilor si organizatorilor pentru tot ce au pregatit la aceasta finala de endurocross... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 mirel de la b? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Mult namol: pe traseu, pe motociclete, pe concurenti, pe mine... Spectacol fain, vreme frumoasa, organizare buna. Multumesc pentru poze A aparut undeva clasamentul final ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Simpf Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 La fel ca si Lutas sunt curios de rezultate in special timpii de tura pentru clasa A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 pentru clasament cred ca trebuie sa vorbiti cu Marcel de la CJ sau cu Olariu de la FRM. A cam trecut saptamana, nu stiu de ce le ia atat de mult timp sa-l posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 pentru clasament cred ca trebuie sa vorbiti cu Marcel de la CJ sau cu Olariu de la FRM. A cam trecut saptamana, nu stiu de ce le ia atat de mult timp sa-l posteze. Am depus o "plangere" pe siteul FRM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Simpf Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Geza barat da nu crezi ca se va intimpla ceva din partea FRM !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Am depus o "plangere" pe siteul FRM !!! ne potzi spune..si noua.....in legatura cu ce aceasta plangere....???chiar sunt foarte curios Am depus o "plangere" pe siteul FRM !!! ne potzi spune..si noua.....in legatura cu ce aceasta plangere....???chiar sunt foarte curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate