IceCube Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Salutare, cine de aici are Cagiva Mito de 125... ... sa zica ce parere au de ea, ce probleme au avut cu ea, daca rezista la drum lung, cam la cate sezoane trebuie schimbat setul motor, o parere in general ! POZE daca aveti si chiar filmuletze, eu astept sa devin posesorul unei astfel de moto si de aceea am deschis acest topic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 deci sunt 300 de mii de astfel de topicuri si astfel de intrebari pt orice motor de 125 sunt totate defectele posibile si imposibile toate calitatile posibile si imposibile da un search..ca nu e greu nu mai deschidetzi fratzilor topicuri daseta aiurea,fara rost Cobra..inchide topic :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Cum noi aveam topic dedicat CBR 125,cum cei cu RS-ul au si ei...eu nu vad de ce sa nu aiba si ei un topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 pana si noi avem (minsk ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 1, 2006 Autor Share Postat Octombrie 1, 2006 Probabil nu-i place omului Cagiva ... In fine, sarim peste acest gest nepoliticos, e cineva care are cagiva mito ? astept opinii, pareri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Eu am ma , nu mai sta pe ganduri si i-ati si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 1, 2006 Autor Share Postat Octombrie 1, 2006 Eu am ma , nu mai sta pe ganduri si i-ati si tu Bine ai revenit in bucuresti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 si eu sunt curios sa aflu mai multe despre Caviga Mito ... bagati si voi chestii pro si contra , informatii utile, consum , cat de repede se strica, probleme cu ele etc .. daca tot deschidem un nou coltz Caviga Mito e mai ieftina ca motoretele din aceiasi clasa dar dc ? poate ma lamureste si pe mine cineva .. thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 si eu sunt curios sa aflu mai multe despre Caviga Mito ... bagati si voi chestii pro si contra , informatii utile, consum , cat de repede se strica, probleme cu ele etc .. daca tot deschidem un nou coltz Caviga Mito e mai ieftina ca motoretele din aceiasi clasa dar dc ? poate ma lamureste si pe mine cineva .. thx! N-ai cum sa spui cat de repede se strica , depinde de intretinere si cum mergi cu ea.Si nu mi se pare mai ieftina decat alte modele din clasa ei, ci doar mai rara (fata de rs-uri ).Chestii pro ar fi faptul ca are un design super , viteza si demaraj mai mult decat suficient pentru clasa ei iar negative sunt : fiabilitate + sunet+pret (noua)+pret piese de schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 1, 2006 Autor Share Postat Octombrie 1, 2006 Multi zic ca este in 2 T, 125.. motor mic, crapa repede, ca se incinge, bla bla, cum e cu racirea ? ma refer la drumuri lungi (+200 KM) cu o viteza de croaziera sa zicem 120 km/h, si cu 2 persoane .. face fatza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 face fata cu siguranta...dar nu cred ca un motor de 125 ..2t ..il iei pt drumuri lungi shi cu 2 persoane....la nevoie merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Chiar ca de nevoie.. Cei care au cagiva ce spun.. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 cat imi place motoru acesta, dar e cam scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Cagiva Mito 125 2005 ,toba Shark ,filtru de aer K&N ,vit constanta 145-150 cu topuri de 170 pana la mare si inapoi mai multe drumuri si inca merge foarte bine .... eu am facut un drum si propietaru ei vreo 4 sau 5 si in rest forja prin bucuresti,are vreo 6mii km si merge perfect ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Oare de cine vorbesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Cine imi recomanda si mie un ulei bun pentru cutia de viteze ?unde gasesc si cat ma costa ? thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Oare de cine vorbesti? prieten comun Cine imi recomanda si mie un ulei bun pentru cutia de viteze ?unde gasesc si cat ma costa ? thx Am eu 1 litru de la Yacco da` nu mai stiu cat am dat pe el...ma interesez cat e si iti fac reducere daca il vrei ca nu mai am ce face cu el,e ptr 2t... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Am eu 1 litru de la Yacco da` nu mai stiu cat am dat pe el...ma interesez cat e si iti fac reducere daca il vrei ca nu mai am ce face cu el,e ptr 2t... perfect , numai ca nu stiu daca imi ajunge 1l deci este de cutie , ca sa ma fac inteles , sa nu fie de amestec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 perfect , numai ca nu stiu daca imi ajunge 1l deci este de cutie , ca sa ma fac inteles , sa nu fie de amestec 0,84 iti intra daca nu ma insel,iti ajunge sa ungi si balamalele usilor de la casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 0,84 iti intra daca nu ma insel,iti ajunge sa ungi si balamalele usilor de la casa ok , e si mai bine , gandeste-te la un pret si cand te hotarasti da un PM , thx ps. nu ai cumva si un piston ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 ok , e si mai bine , gandeste-te la un pret si cand te hotarasti da un PM , thx ps. nu ai cumva si un piston ? am unu de matiz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 vreau si eu un filtru k&n pt rs`ica poate ii dau 200 cu filtru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 (editat) MITO e un motor reusit. Plus-uri fata de RS sunt rotile mai groase: 120 pe fata si 150 pe spate fatza de 110 la rs. Alt plus: Disc frana fata de 320 mm si spate de 230 mm. Cu un deget o ridici in roata din fata. Bine, tre sa fii si oleaca fortos... daca nu, folosesti 2 degete Si are si putere mare tare. Minus: -iese greu pe liber din prima treapta. Intotdeauna o scot dintr-a 2-a. -nu iti indica benzina din rezervor. intotdeauna la peco ajungi cu benzina din rezerva Alte chestii: Consuma 5.6 litri. Test facut de mine. Tinut jumate in regim normal, schimb 5-6000 de ture, jumate schimbat pe rosu. 0-100 in cca 6 secunde. Test facut tot de mine, deci se poate si mai bine 7 viteze la modelele pana-n 04 si 6 la modelele noi Cat despre temperatura... sta la 70-80 de grade, mi-a depasid 80 doar cand am mers peste o ora cu 170. Am tinut acceleratia ca la scuter. NO MERCY!!! Si sunt si destul de fiabile... Cel putin la ce forja ia al meu... n-a cunoscut service-u' pana acuma. Editat Octombrie 4, 2006 de Andi Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_steaua Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 am si eu o intrebare.... daca ai o cagiva mito 125 si ea are 30 de cai... exista posibilitatea sa o limitezi la 15 cai pt a putea fi condusa cu a1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 poti sa o limitezi numai ca o limitezi degeaba...in acte tot 30 de cai scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate