Klaus Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Un topic cu piese facute de mine. cadru - 400-600 E orice se poate face din metal pentru motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 Multam Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Ce sunt alea "cadruri"? Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 cadre,,,, cadruri motorul tau este prins pe un cadru nu? ca doar nu o sta in aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 sincer la mine cadrul sta PE motor, si are un rol auxiliar, nicidecum ca structura de rezistenta a motoretei, ci doar ca sa sustina pasagerii. Ideea era de cadru -> cadre... Succes! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 ei acu,, e complicata limba romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Face absolut tot ce intra in componenta unui chopper. Bafta Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Cand vine motoru nou vreau sa-mi faci gidon cu comenzi ascunse.ceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 si eu si eu ) hehehehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Klauss!!! cu ce sudezi tu acele Cadre?? autogen.,..argon...electric??? Bafta si spor la treaba!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 "Acceleratie interna pentru orice tip de motor 50 euro" Te rog sa-mi ierti naivitatea in materie dar te rog explica-mi si mie ce este "Acceleratie interna pentru orice tip de motor" ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 adica tot mecanismul este ascuns cu tot cu cabluri in ghidon.o sa ai decat un maner, dar de care nu se vad cabluri atarnate.asa are ij-ul festival. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 ...asta este "Acceleratie interna", de regula in partea dreapta a gidonului. Cablul de acceleratie trece prin teava gidonului, de regula pina la mijlocul acestuia. (dreapta este unde degetul mare arata catre stinga!!!) Genul asta de acceleratie aveau primele Mobre si erau pacatoase rau de tot. Se uza canalul elicoidal si se blocau. La Mobra Turist si Hoinar au renuntat la acest sistem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Multumesc pentru informatii ! Cat de cat m-am lamurit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 Salut Klaus, ai facut deja vreodata furca din fata? Ma gindesc sistemul "Springer" (Springergabel) nu este asa complicat (referitor la tolerante) si se poate confectiona mai usor. Cum ti-am mai scris si in alt post, as vrea sa pun un motor de VW-Käfer pe doua roti. Ai interes si timp la asa proiect voluminos? Daca da, discutam restul pe PM. mai de mult ma gandeam la asa ceva, acum nu ma mai incanta. te ajut cu un proiect de cadru frumos daca te apuci sa-l faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 Un nou cadru putin diferit de al meu cu dimensiuni mai mici, putin mai jos, unghiul mai inclinat la furca, in rest aproape la fel. In cadru va zacea un M72 din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Un topic cu piese facute de mine. cadru - 400-600 E orice se poate face din metal pentru motoare ce tare-i motorul din penultima poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate