Admin l.u.v Postat August 4, 2011 Admin Share Postat August 4, 2011 (editat) Poze si de la mine.. Editat August 4, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 si un mic filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Stati geanã ! Urmeaza BMW Camp -version 2.0 ,un filmuletz de 45 minute in format HD.Sper sa fie Live sambata seara.Asta daca vrea si YouTube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 5, 2011 Autor Share Postat August 5, 2011 Stati geanã ! Urmeaza BMW Camp -version 2.0 ,un filmuletz de 45 minute in format HD.Sper sa fie Live sambata seara.Asta daca vrea si YouTube A mai filmat ceva si MariusMZ. Poate-ti da si ce-a facut el ca sa incluzi in filmuletul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 La cat mai multe nemtoaice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 (editat) Iata si filmul.Mi-a dat ceva batai de cap ca in 1080 imi iesea la 45 GB asa ca l-am facut mai mic ,720 si aiesit 1,3GB / 42 minute Editat August 7, 2011 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 foarte tare domnu Dan !apreciem efortul depus ....mai ales ca in unele scene a-ti lucrat in conditii grele si foarte solicitante. Asteptam cu interes urmatoarele evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 Iata si filmul.Mi-a dat ceva batai de cap ca in 1080 imi iesea la 45 GB asa ca l-am facut mai mic ,720 si aiesit 1,3GB / 42 minute Excelent! Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Excelent! Multumim! Esti ingaduitor Excelent era daca prindeam si premierea de la Miss da' n-am fost de fata ca eram cu Cici la doctor.Daca are cineva evenimentul filmat il rog sa-l posteze sau sa mi-l trimita mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Poze Bmw Camp 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate