Sari la conținut

mariusMZ

Membru
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mariusMZ

  1. Salut ! ultima defectiune la vechitura r 1100gs; sau rupt doua fire de la swich-ul de la contact ..(partea electica). probabil din cauza miilor de miscari stanga/dreapta ale ghidonului. desfac cotactul care nu mai avea suruburile originale ; desurubez micro surubul care tine fixata partea mecanica de partea electrica .... .ajung in final la firele rupte de unde au fost cositorite din fabrica. Problema e ca atunci cand am lipit firele din cauza temperaturii fludorului soclul de plastic in care sunt fixati pini de contact sa incalzit instantaneu si nu mai stau fixati in soclul, se misca . Acum se intampla fenomenul ca atunci cand; aduci cheia de contact la 0 si o scoti din contact uneori ramane bordul aprins= cosuma bateria. cred ca singurul remediu schimbarea piesei; .. =425 ron
  2. am rezolvat acum problema - am avansat catre stanga toti magnetii cu o pozitie si sa schimbat sensul de rotatie . bine dupa ce la-m montat-demontat de 5 ori am gasit si postarile tale (dezamagitoru)...dar nu mergea linku oricum merci..!
  3. Salut! am o problema cu un demaror (magnet dezlipit) ceva specific la r 1100, am gasit stator compatibil de auto la ;www alternatoare.ro /in bucuresti -crangasi = 80 lei. si acum nu stiu cum trebuiesc mutati magnetii din stator pentru a merge in sensul de rotatie corespunzator..(adica spre dreata cum vine el montat)..... multumesc..!
  4. MZ ES 250-De vanzare http://www.olx.ro/oferta/mz-es-250-1960-ID6C2WA.html#9566cd506e
  5. caut o anvelopa;3.50-16....nefolosit sau cu uzura cat mai mica. la pret omenesc...!
  6. Donez cartere MZ-ES -prezinta suduri in zona -prezoane cilindru -nu ma complic sa trimit prin posta sau curier -ridicare personala Bucuresti -0766743996 » Post actualizat in 08 Jan 2016 08:32 sau dat..
  7. Jikov de vanzare -http://olx.ro/oferta/carburator-jikov-ID51UXa.html
  8. Salut..! Are cineva un cauciuc de vanzare 3.50 / 16 pt un MZ 175, in zona Bucuresti sau IF ...? Multumesc.!
  9. mariusMZ

    Jawa

    salutare..! caut si eu pe la careva ceva maruntisuri pt un ;velorex 560. i-mi trebuiesc ; lampile de pe atas ,suporti parbriz si bara de care se tine pasagerul. daca aveti careva ,ceva ......astept oferte. multumesc..!
  10. mai bine zis...cea cu amperaj mai mare pe dimensiunile care le permite suportul pt baterie.... sunt putine variante......dimensiunea respectiva vs amperaj.
  11. Salutari...! am o problema cu doua filete cam distruse la capacul la culbutori la un r 1100 gs. Intrbarea este ,daca stie cineva de unde se pot cumpara cateva spire de reparatie filete gen ; helicoil sau KVT-Fasteninig....intreb pt ca pt 2-3 bucati de spira filetata M6- 1.0 nu vand ei la persoana fizica. Ps. ce lungime trebuie sa fie spira de reparatie....??? Intreb pt cei din zona bucuresti. multumesc anticipat..!
  12. Fara sa deschid alt topic...ieri a mai fost un accident pe sos panduri in dreptul - strazii -prof doctor Theohari ( sens Razoare) In jur de orele 17-00 moto parea un bmw-xxxx gs....politia facea masuratori. Mai erau 4-5 moto la locul faptei asistau la masuratori . Nu am fost atent la detalii ....fiind blocata o banda pt masuratori. sper ca sunt ok cei implicati.......;(
  13. salut..! o intrebare pt colegii care folosesc - BT X 2 FM - cum se comporta in general ,cat tin acumulatorii in vox sau redare muzica. Daca functioneaza radioul in mers sau este degeaba..? Ma intereseaza daca se pot incarca acumulatorii de la priza moto multumesc anticipat..!
  14. Eu am luat de aici ; https://www.fixkit.ro/ -au majoritatea modelelor si diferite materiale &rezistente
  15. axa rotii de la atas este cu 180 mm fata de cea de la motor, si tiranti sunt inclinati catre fata . motocicleta este cu suspensia setata pe tare, pe roti fara greutate (pilot,pasager, etc) cadrul atasului sta usor inclinat iar cand intervine greutatea revine la orizontal perfect. acum si cauciucurile sunt ; moto-fata ;3.25/16 spate 3.50/16 atas 3.00/16 ....difera doar balonul daca mai conteaza si asta....
  16. Asa gandeam si eu dar uite ca prinderea originala este mai in fata de tirantul din spate. nu poti da gauri pe verticala pentru ca ; slabesti din rezistenta;(cadru,tija)...plus ca atunci cand slabesti bridele;U poti regla geometria ansamblului...asa vad eu treaba. eu intrebam... daca pot face a 3 prindere jos de cadru atasului si de cadru la scarita din spate . eu nu vreau sa gauresc ,sudez pe cadru sau motor....prinderile sa le fa cu bride sau cleme. va salut..!
  17. da ma-m gandit si eu la traba asta. da prinderea lui originala este aproape, de traversa care am prinso cu bride o pot modifica sau mai pot face una mai in spate 5-10 cm. are ceva daca ramane asa asta si mai adaug una mai in spate reglabila pe surub ? ar merge prinsa de locatia originala (pe cadru) si pe motor la scarita pasager care e teapana (face parte din cadru..? intreb si eu ca nu prea stiu cum sa mai abordez subiectul....
  18. Am agatat cadrul de velorex 560.... cam asa; sunt in probe.....
  19. Da e o varianta...multumesc .! Vreau sa prind un atas in stilul asta ,dar mai bine fac niste bride din platband. mai studiez velorex-ul asta se prindea altfel...... credeti ca rezista varianta asta de prindere...? » Post actualizat in 28 Oct 2014 15:34 scuze......ma mut cu intrebarile pe pagina atasistilor...!
  20. asa am facut prima data dar se crapa materialul in zona indoiturii am luat si de esapament....sunt mai mari in diametru interior si daca le remodelezi tot scurte sunt » Post actualizat in 28 Oct 2014 06:29 nu au la lungimea asta ,pe interiorul ala 25mm
  21. salut..! are cineva idee unde se poate gasi bride ca astea ( sunt de 8mm dar i-mi trebuiesc de minim 130- 150mm max)... si la interior 26mm ( teava de 3/4).. poate cineva stie..? multumesc..!
  22. Cateva si de la mine...nu prea am avut timp de poze..! Am fost ocupat cu ; tuici,beri..... a fost bine in concluzie. salutari..!
  23. asa am facut eu...... poti face si mai late dar nu ai protectia la vant ca la RT. Sunt facute din plexiglas de 6 mm problema este la incalzit materialul,trebuie facut lent in zona de modelare pe ambele parti. si nu foarte aproape de material sa nu faca bule . din cauza asta am facut 2 perechi, incaz ca ........ ata fiind varianta mai ieftina-fara matrita sau finisaj pe margini au costat in jur de 100 ron. spor la treaba...!
×
×
  • Creează nouă...