Nedelcu. Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 batranul cauciuc a inceput sa faca riduri .intr'o parte chiar sa rupt putin.... stiti ceva tratamente care ar putea sa ii imbunatateasca calitatea? solutii,creme?sau ,cea mai buna varianta ar fi o husa din piele? multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 batranul cauciuc a inceput sa faca riduri .intr'o parte chiar sa rupt putin.... stiti ceva tratamente care ar putea sa ii imbunatateasca calitatea? solutii,creme?sau ,cea mai buna varianta ar fi o husa din piele? multumesc anticipat. Am inteles de la cineva pasionat de MZ-uri ca se pot comanda in Germania... Adica se agsesc sei noi noute originale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 3, 2011 Autor Share Postat Aprilie 3, 2011 poate se gasesc..... dar daca merg si astea protejate.... de ce sa nu le protejam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 nu prea ai ce face, au si ele niste ani in care cauciucul si-a pierdut elasticitatea.Singurul lucru pe care il poti face, este sa nu lasi motocicleta in soare sau daca o lasi sa acoperi seile.Poate daca se gaseste cineva priceput, ar merge imbracate cu piele , stransa bine pe sa, insa nu va arata la fel.Eu am facut un efort si am luat noi, insa sunt cam scumpe aprox 100 euro.Cisu68 am vazut ca a pus noi de ceva rusesc ij 56 parca, arata destul de bine, astea sunt mai ieftine si il poti intreba pe el de unde le-a luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 De la Dany, cred că în jur de 50-60 de lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 2 luni in soare zi de zi strica mai mult decat 50 de ani de stat, asta am vazut eu vara trecuta. Fetele de sei de Nipru/Ural sunt pe dimensiuni ok, doar ca-s subtirele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 multam.... treaba cu soarele o stiam.... cred ca momentan le duc la meserias sa le imbrace'n piele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 (editat) multam.... treaba cu soarele o stiam.... cred ca momentan le duc la meserias sa le imbrace'n piele... Poate te ajuta cu ceva. http://www.nano-space.ro/ro/5/produse/1/Au...-si-jante-auto/ http://uleideulei.ro/spray-protectie-cauci...0-ml-p-269.html Editat Aprilie 9, 2011 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 Poate te ajuta cu ceva. http://www.nano-space.ro/ro/5/produse/1/Au...-si-jante-auto/ http://uleideulei.ro/spray-protectie-cauci...0-ml-p-269.html multumesc... exact asa ceva cautam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 spray-ul acela ar fi ceva, cred ca o sa imi iau si eu...este bine sa le protejezi pe cele noi.Decat imbracatul in piele, cred ca mai bine vorbesti cu dany si iei de moto ruseasca,nu este o diferenta foarte mare intre ele /index.php?...5222&st=140 pe mz-ul lui cisu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 nu sunt chiar asa de prapadite incat sa iau unele noi urgent.... vreau sa le protejez.... zic ca mai merg cativa anisori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate