kidal Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 JOE (pentru zile ploioase si/sau reci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 JOE (pentru zile ploioase si/sau reci) O conserva . . . . . destul de interesanta . Au fost foarte periculoase pana in momentul in care au fost rechemate in service-uri ptr atasarea unui eleron pe capota spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 are si eleron as ezita sa numesc "conserva". cred conserva este aceea cu 4 usi de incape tot familionu` in ea (mama tata, prietena, bunica, catelu`, purcelu`) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 are si eleron as ezita sa numesc "conserva". cred conserva este aceea cu 4 usi de incape tot familionu` in ea (mama tata, prietena, bunica, catelu`, purcelu`) ba chiar aia e, da-o-n phootere: o conserva ca oricare alta, din punctul meu de vedere. si daca ar fi de o persoana, tot conserva s-ar numi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 JOE (pentru zile ploioase si/sau reci) Â faina motocicleta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Majoritatea o numesc conserva ptr ca exista unul , inauntru , inconjurat de tabla ce tot invarte de un cerc ( inel , covrig . . . ) . Pe langa asta , in caz de doamne fereste , SMURD-ul va taia in ea ca in orice alta conserva cu 5 sau 8 sau 48 de locuri ! Deci , imi reiau ideea : este o conserva , mai deosebita , ce iese mai usor in evidenta in trafic . S-o conduci sanatos ! P.S : ai grija la Stela , cand esti cu masina ! Mare grija ! Editat Ianuarie 4, 2011 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 are si eleron as ezita sa numesc "conserva". cred conserva este aceea cu 4 usi de incape tot familionu` in ea (mama tata, prietena, bunica, catelu`, purcelu`) pai tocmai aia nu e conserva, e masina de familie... in schimb, aia e conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Off-topic: JOE (pentru zile ploioase si/sau reci) Sa o stapanesti cu placere! Super faina ! Editat Ianuarie 4, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 va multumesc frumos. @ArthurTM in urma cu cateva luni am vazut un video cu o ciocnire frontala produsa la o viteza de aproximativ 140 de kilometrii la ora in care era implicat un TT; rezultatul a fost ca partea din fata s-a facut armonica, capota plonjase peste partea de sus a masinii insa interiorul a ramas aproape intact cu exceptia airbagurilor care in mod normal s-au declansat fiind vorba de un astfel de impact. vehiculul cu care se ciocnise insa... la cum arata cred ca pasagerii din el fie suferisera rani foarte grave fie RIP... apropo, de ce sa am grija la Stela? piloteaza pe muchie de cutit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) poza asta aici imi provoaca aceeasi senzatie pe care mi-ar provoca-o un poster cu homalai intr-un bordel cu peezde de lux. da-ntr-adevar, uitasem ca mai exista si bisexuali pe lumea asta :-) Editat Ianuarie 4, 2011 de Razv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Mai mult sau mai putin offtopic: drive safe GoogleBoy, & La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Mai mult sau mai putin offtopic: drive safe GoogleBoy, & La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 are si eleron as ezita sa numesc "conserva". cred conserva este aceea cu 4 usi de incape tot familionu` in ea (mama tata, prietena, bunica, catelu`, purcelu`) ... incerci acuma sa dai o noua definitie ''conservei'' ?! ...indiferent ce marca este si ce culoare are, tot ''conserva'' ramane si tot 4 roti are ma rog ..a ta este o ''conserva cu eleron'' !!! ...si tu ai devenit un moto-conservar ! ... join the club sa ai parte de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 ... incerci acuma sa dai o noua definitie ''conservei'' ?! ...indiferent ce marca este si ce culoare are, tot ''conserva'' ramane si tot 4 roti are ma rog ..a ta este o ''conserva cu eleron'' !!! ...si tu ai devenit un moto-conservar ! ... join the club sa ai parte de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Asta este celebra mea conserva, cunoscuta si drept "The Pussy Magnet From Hell" s-au "Bidonul de Vanilie". @GoogleBoy te provoc la liniuta ( iti dau fum daca vrei sa stii ). P.S. - Numarul nu are conotatii sexuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Asta este celebra mea conserva, cunoscuta si drept "The Pussy Magnet From Hell" s-au "Bidonul de Vanilie". @GoogleBoy te provoc la liniuta ( iti dau fum daca vrei sa stii ). P.S. - Numarul nu are conotatii sexuale. Bine ca nu-i maro, ca ar fi trebuit sa-i spui "The Shit Magnet from Hell" sau "Bidonul de Fosfarin". Iar numarul era numa' bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Asta este celebra mea conserva, cunoscuta si drept "The Pussy Magnet From Hell" s-au "Bidonul de Vanilie". @GoogleBoy te provoc la liniuta ( iti dau fum daca vrei sa stii ). P.S. - Numarul nu are conotatii sexuale. MA BAG SI EU LA O LINIUTA , O SA VA DAU ABUR LA AMBIIÂ Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 MA BAG SI EU LA O LINIUTA , O SA VA DAU ABUR LA AMBIIÂ Â Va astept maine pe centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Mai mult sau mai putin offtopic: drive safe GoogleBoy, & La multi ani! multumesc asemenea. intamplator astazi a fost si ziua mea asa ca multumesc 2x. ...si tu ai devenit un moto-conservar ! ... join the club doar in sezonul rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 multumesc asemenea. intamplator astazi a fost si ziua mea asa ca multumesc 2x. doar in sezonul rece La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 multumesc asemenea. intamplator astazi a fost si ziua mea asa ca multumesc 2x. La multi ani si multa sanatate , prietene ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 multumesc, prieteni. numai bine va doresc si eu si multe impliniri sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 si topicu zicea "Poze Cu Motocicletele Din Banat" faine ultimele motoare vazute baieti si fete ! da.. cea mai mare parte fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 si topicu zicea "Poze Cu Motocicletele Din Banat" faine ultimele motoare vazute baieti si fete ! da.. cea mai mare parte fete. Â ... oare ce o fi vrut sa zica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quback Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Salut , sper ca am nimerit bine topicul unde pot sa ma prezint impreuna cu primul meu motor , un hornet 600s 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate