crapu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Salut , la Timisoara Choppers(str.Ialomita nr.60). magazinul lui Sorin poti sa atarni! dar fi prudent fiindca in ultima vreme Sorin mai imprastie lumea cu matura din dotare kidding. puteti venii linistiti la cafeneaua lui sorin tot pe aceeasi adresa ca sigur nu matura pe nimeni poate numai pe cei care merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Salut , sper ca am nimerit bine topicul unde pot sa ma prezint impreuna cu primul meu motor , un hornet 600s 2001 Sa o alergi cat mai mult si fara nici o problema ! Bine ai venit intre " motociclisti " si cum ar zice un mare contemporan " ai grija , caci viata de motorist e grea ! " : whip: P.S : sa vedem si ceva poze mai clare . . . Editat Ianuarie 6, 2011 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 puteti venii linistiti la cafeneaua lui sorin tot pe aceeasi adresa ca sigur nu matura pe nimeni poate numai pe cei care merita si pe baza caror criterii se selecteaza cei care merita de cei care nu ? sau localul isi rezerva dreptul de a selecta clientela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quback Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 P.S : sa vedem si ceva poze mai clare . . . ms pt urare,nu am alte poze, l-am luat pe final de sezon si acuma e la hibernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Salut , sper ca am nimerit bine topicul unde pot sa ma prezint impreuna cu primul meu motor , un hornet 600s 2001 fain motor hornet-ul. poate un pic prea "rau" pt. primul motor, dar pe de alta parte stii ca nu trebuie sa-ti iei prea curand altul. anyway, un naked f. reusit. sa ai parte numai de bucurii cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 si pe baza caror criterii se selecteaza cei care merita de cei care nu ? sau localul isi rezerva dreptul de a selecta clientela Multe vorbe scrise pe acest forum sunt glume intre prieteni.Un nou venit poate ar crede ca @Alex nu ne stie sau ca noi avem relatii incordate cu baietii de la Ghiroda Racing Team (apropo:felicitari Disabled Cata pentru locul 2 la campionaul national SuperSport debutanti!). Atat la magazinul Timisoara Choppers cat si la nou infiintatul Rabbit Club am incercat si incercam prin actiunile noastre sa transformam comunitatea moto virtuala din Timisoara intr-o comunitate reala.Detalii pe cele doua topicuri dedicate. Respect Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 batranica mea din 88 "translapu" gri frumoasa mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 frumoasa mobra mersi mult , intradevar a fost un motor extraordinar , dar de ceva vreme a fost dezmembrata si vinduta pe bucati , intre timp a aparut un alt transalp putin mai nou ,din 95. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Prima tura pe 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Prima tura pe 2011 Mai vreau detalii la Air Brush - uri , daca se poate ! Arata foarte frumos ! Sa speram la un sezon cald , uscat si lipsit de incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Mai vreau detalii la Air Brush - uri , daca se poate ! Arata foarte frumos ! Sa speram la un sezon cald , uscat si lipsit de incidente ! Aici /index.php?...&start=1220 mai multe poze. Linda din Resita este autorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero cool Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Si dragostea mea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Si dragostea mea : Foarte reusita paleta de culori ! Sa-l porti sanatos pe unde vezi cu ochii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero cool Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Foarte reusita paleta de culori ! Sa-l porti sanatos pe unde vezi cu ochii ! Asa sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Multumesc de urari. Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.i.p Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Hop si mandra mea ... doar e si ea de 3 ani in timisoara Mesaj completat Hop si mandra mea ... doar e si ea de 3 ani in timisoara Mesaj completat Hop si mandra mea ... doar e si ea de 3 ani in timisoara Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero cool Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 faina , pe bune... imi place genul asta !!! km fara limita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KitteKat Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Hop si mandra mea ... doar e si ea de 3 ani in timisoara Mesaj completat Mesaj completat Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si sa va intelegeti de minune. La mai multi km si bineinteles fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Hop si mandra mea ... doar e si ea de 3 ani in timisoara CB500 a fost prima mea dragoste. ma bucur de fiecare data ca un copil cand vad un CB500. o mobra exceptionala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.i.p Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 CB500 a fost prima mea dragoste. ma bucur de fiecare data ca un copil cand vad un CB500. o mobra exceptionala! Sarumana, si eu sunt foarte multumit de ea numa ca o am de 3 ani si .... am inceput sa ma gandesc la altceva, acum sa vedem ce o fi... Primavara sa vina ca ... de restul ne descurcam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kennyc2 Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) Un update ,o poza mai reusita cu Kawa si mititica Bandita de 400 plimbata deja un sezon pe drumurile pitoresti . Editat Ianuarie 21, 2011 de kennyc2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Un update ,o poza mai reusita cu Kawa si mititica Bandita de 400 plimbata deja un sezon pe drumurile pitoresti . faine poze , faine motoare sa le stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kennyc2 Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corado CB Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Honda mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Honda mea e faina ca e verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate