Amisuki Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saman Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Hornetoi e de genul masculin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puzz Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Vi-l prezint pe Hornetzoi Tanti , tanti , cat prinde in a intaia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amisuki Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Tanti , tanti , cat prinde in a intaia ? Cred ca aproape la fel de mult cat prinde si Fulger-Pisi ( cu tot cu carb-urile tale imense ) Dar eu zic sa facem o intrecere, sa lamurim odata cum sta treaba Hornetoi e de genul masculin ? da, e baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Honda Black Widow ,2003 facuta de japonezi,noua in oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saman Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Proprietara Hornetzoiului e bataioasa .. oare ce raspunde Amisuke pardon... am incurcat partenerii de duel.. scuze puzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Honda Black Widow ,2003 facuta de japonezi,noua in oras... am vrut sa spun " facuta de japonezi" ptr americani,parca e alta clasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puzz Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 (editat) Cred ca aproape la fel de mult cat prinde si Fulger-Pisi ( cu tot cu carb-urile tale imense ) Dar eu zic sa facem o intrecere, sa lamurim odata cum sta treaba Anytime , anywhere ...dar , auzi , sa dai jos semnul din spate ,rotunjel si galbejit, ca nu da bine la liniuta P.S. ..daaa' , gume ti-ai luat ? P.S. 2 > Vii la the Black Arsita anu asta ?! Editat Mai 17, 2011 de puzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amisuki Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 In principiu, vin... doar sa reusesc sa asamblez cortul ala fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Superba...sa o stapanesti sanatos.De la Medias ai cumparat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Superba...sa o stapanesti sanatos.De la Medias ai cumparat-o? Mutumesc,am cumparat-o de la Reghin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 NOUA ACHIZITIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 buna alegere ai facut cu afrikana! 3-5iun. la nadrag se organizeaza intalnirea afrika twin si...profesoru ne-a pregatit un traseu demn de veleitatile afrikanei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 buna alegere ai facut cu afrikana! 3-5iun. la nadrag se organizeaza intalnirea afrika twin si...profesoru ne-a pregatit un traseu demn de veleitatile afrikanei La recomandarea lui am luat motoru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saman Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 La asa strazi.. asta e motorul potrivit.. sa il stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 mersi mult , si asfalt uscat la toaa lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KitteKat Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 NOUA ACHIZITIE Felicitari ! Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radutm Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 NOUA ACHIZITIE Felicitari Bibi!! Cand ma fac mare i mi iau si eu o Honda..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kempflar Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Vi-l prezint pe Hornetzoi Nice ride streetfighter-itzo. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amisuki Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Cafe Racer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Cafe Racer super misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Honda Black Widow ,2003 facuta de japonezi,noua in oras... Frumos armasar, sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Frumos armasar, sa-l stapanesti sanatos! Multumesc,chiar e armasar,noroc ca am si un KTM cu care se intelege in garaj.KTM-ul e cam gelos,nu l-am prea solicitat in ultima perioada! Speiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 - Yamaha TDM din timisoara .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate