Sari la conținut

puzz

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de puzz

  1. Salut, Se pot comanda si arcurile+sina de suport? Mersi.
  2. Salutari, Stiti pe cineva care sa aibe de vanzare roata fata + aripa fata pentru hayabusa 99-07? Pana acuma am gasit doar pe Ebay, in DE si UK. Mersi.
  3. tobe.. din punctul meu de vedere este faza de fite ... faza cu tobe sport, si akrapo-whatever, si who-knows-what. 1. tobele sport deranjeaza cartiere intregi pe timp de noapte cand "iti dai" prin oras. (ai parinti/copii?) 2. inginerii de la firma Y,S,H,whatever, au calculat toba aia, originala, in asa fel, incat motorul sa aibe compresia "x" la gazele de evacuare,la un moment dat, si sa te ajute ( la acelasi moment dat) sa ai cuplu la turatii medii. Sper ca stii, ca majoritatea de p'aici, ca motocicletele cu motoarele lor de drujba nu au cuplu la turatii joase, dar au cai putere la turatii mari. Dupa parerea mea, orice motociclist normal, cu orientare spre tehnic, va alege sa aibe cuplu in plaja de turatii in care motocicleta respectiva nu are cai (toba stock), versus 5 cai in plus la 13.ooo / 15.ooo de ture. Ramane sa-ti calculezi tu, depinzand de ce motocicleta ai, si mai ales de ce nevoi (practice sau morale), cum ti-ar fi mai OK. CP la capatul turometrului, sau cuplu cand ai mai multe nevoie Cheers Si asflat uscat.
  4. puzz

    DONATII

    S-a promis unui coleg forumist. In cazul in care dintr-un anume motiv ar renunta la "achizitie", va anunt.Mersi.
  5. puzz

    DONATII

    Donez urgent canapea 3+2+1 0726401269 - Lasati mesaj
  6. Acu' doua seri mi s-a livrat noua motocicleta din Ploiesti, livrare executata de @Cristi Nazarov. Ma simt nevoit sa mentionez profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada, sa nu mai zic ca m-a ajutat sa dau jos moto, respectiv a ajutat la urcarea ei fara sa ne fi inteles inainte. Jos palaria!
  7. Multumesc! Si eu va doresc si mai multi km fara probleme si necazuri Azi am iesit la o tura de juma' de ora, dar nu ma incumet sa o las in curbe pe frigu asta, asa ca doar am "testat aerodinamica motocicletei" . Nu cred ca trebuie sa va explic la ce viteze ajunge si cat de rapid, deocamdata e infricosatoare situatia ) Am sa incep sa ma uit dupa cauciucuri pentru sezonul urmator. Voi ce gume recomandati? Tin sa mentionez ca mobra va face ture mai lungi si activitate de oras, iar sesuni de tip circuit mai rar... Am apasat ceva butonase pe bord dar numa trip1, trip2, si km totali imi arata. Busele din gen. 99-03 au indicator de consum? Seara faina!
  8. Salutare, Mai este loc de un Haya_noob pe aici? De ieri sunt posesorul unui Hayabusa 2oo1 gri-albastru (nu sunt fan :albastru: dar parca ii sta bine..) . Am mai avut inainte Sport-Touringuri de 600 si bobber de 650. Eram chitit sa-mi iau ceva e minim 1000 sa-mi faca viata de tourer mai usoara. Dupa o cercetare intensa in domeniu a ramas sa aleg intre Thunderace si Hayabusa, alegand-o pe cea din urma din cauza (dar nu numai ) consumului crescut de ulei la Thunderace,cauzat de materialul prost din care este facuta camasa pistonului. Acuma urmeaza sa fie verificata pana in sange si pusa la punct pana in primavara, iar apoi dumnezeu cu mila. Iata si o poza cu " Le Bette" :
  9. puzz

    Vand Jawa 355

    Hmm... As da 500 de Roni pe Jawa, in cazul in care ar fi adus de cineva pana in timisoara (curier?) cu actul de V-C gata semnat, fiscal scos, etc. Btw, stie cineva cat ar costa transportul din Iasi pana in TM? (Moto este in Iasi, nu?)
  10. distractia de astazi... /index.php?/topic/29202-suzuki-savage-650/page-15&do=findComment&comment=3534368
  11. puzz

    Suzuki Savage 650

    Azi am frecat vro' 3 ore la motocicleta. Ca rezultat am descoperit ca pana si claxonul e cromat, dar nu se vedea de atata " jeg" ) Am folosit o pasta de polish mai abraziva la inceput, frecat cu carpa pe la colturi si cu bormasina pe suprafetele drepte, iar ultima mana a fost tot pasta dar "mai lichida" decat cea anterioara, aplicata cu burete fin si apoi stearsa cu o carpa uscata. Cand ma intorc din concediu am sa trec cu o tura de polish si pe "mobra aia din spate" Cheers!
  12. puzz

    Suzuki Savage 650

    Salut, Are cineva vre-un sfat referitor la intretinerea curelei? Am inteles de pe forumuri straine ca se da cu spray ca sa nu se usuce/crape. Am cautat pe la noi dar nu am gasit nimic...
  13. La fel face si la al meu Thundercat, si pot sa va asigur ca ambreaju, cablurile de accel si arcurile de inchidere la carb sunt OK. Despre stat incordat pe motor sau tras din greseala maneta de gaz nici nu poate fi vorba . As mirosi de mult florile de la radacina .. Inca un simptom la mine este pornirea grea ("innecata"), trebuie sa tii electromotorul ~5 sec ca sa porneasca cand motorul este cald/caldutz/NU E RECE . DACA dau si un pic de gaz cand dau la automat, porneste imediat. Toate astea ma duc cu gandul la amestec. Pacat ca nu stiu cum se regleaza si care e baselineul.
  14. puzz

    Suzuki Savage 650

    @Bassu86: Am nevoie de capacul cromat de la baterie (dreapta) si de capacul care acopera CDI-ul (stanga) . Am atasat si niste poze sa fie mai simplu. La ce pret le ai? Trimiti cu ramburs pana in TM? Mersi!
  15. De curand am vazut ( "thri di" ce-i drept) Life of Pi. Recomand totusi un joint inainte sa intrati in sala de cinema, si va pot garanta ca sfarsitul filmului "va va rupe capu" ) Un alt film, tot cu indieni http://www.imdb.com/title/tt1412386/ Actori buni, story foarte bun, mult umor englezesc .
  16. Extraordinar :)Felicitari Basty ...Intrebare: de ce are 3 gauri de alimentare pe rezerv?>
  17. puzz

    Bursa locala - Timisoara

    De vanzare Yamaha Thundercat. Pret 1500E. Detalii in anunt: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-yzf600r%20thundercat-din-1998-478939.html
  18. @ Panzerkampfwagen (am ghicit?) Stiu ca masinile sunt pe curea. Insa majoritatea producatorilor de motociclete folosesc lant, dublu/triplu canelat, pentru ca tine mai mult si e mai sigur. (in caz ca cedeaza o zala). Sa nu mai vorbim de aplicabilitatea curelei in cazul unui motor de masina vs. motor de motocicleta. (Aici ma refer in principal la turatii)
  19. Hornetul e cea mai buna alegere. P.S. cel care s-a gandit sa monteze curele in interiorul unui motor.. sper ca si-a schimbat jobu' .
  20. Clestele nu ajunge ever in toba, stai linistit )
  21. ..eh' , are si el trei machete acolo )) ....Bag de seama ca e distractie cand tre' sa stergi prafalaul de pe ele
  22. Anytime , anywhere ...dar , auzi , sa dai jos semnul din spate ,rotunjel si galbejit, ca nu da bine la liniuta P.S. ..daaa' , gume ti-ai luat ? P.S. 2 > Vii la the Black Arsita anu asta ?!
×
×
  • Creează nouă...