2.02 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 http://www.evz.ro/article.php?artid=276161 ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 articol corect din ce vad eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Este ora 11! Astept clienti pentru ceai! care va fi primul sosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Tocmai am primit mesaj de la Irina aka Ninja_skija....au ajuns cu bine la Galati O floare ptr Claudia!!! Odihneste-te in pace Claudia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 La Budapesta 5 motociclisti isi descopera capul si trimit un gand bun catre Claudia si catre Comunitatea Motociclistilor din Romania ! R.I.P. RESPECT HXX, Isztvan, Imre, Szobi si Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 (editat) astea sunt cateva poze de la Galati..locul accidentului si cimitir...nu am putut sa fac mai multe....sincer nu simteam ca e momentul pentru poze! din pozele astea cateva vor aparea si in continuarea articolului din E.V.Z http://www.evz.ro/article.php?artid=276161 Ninja poate sa va spuna mai multe despre articol... si de asemenea faptul ca avem intrare la ziar pt un eventual articol/interviu. DSCI0009.MOV Editat Octombrie 14, 2006 de matematik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Filmulețul mi-am reamintit cât de anacronice sunt obiceiurile religioase la români Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zorro_Gl Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 (editat) am trecut pe la ore 14 acolo si era un singur motociclist .. m`a impresionat Editat Octombrie 15, 2006 de Zorro_Gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_night77 Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 (editat) da.....il cunosc personal pe motociclistul din poza..si pot afirma faptul ca a fost profund afectat de nonorocire. Editat Octombrie 15, 2006 de alex_night77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 15, 2006 Autor Share Postat Octombrie 15, 2006 Iata ca ce ne-am propus a iesit. Am plecat din Bucuresti 5, eu, Ivan, Matematik, Dabix si Hai hui (Calin). Dabix a avut un necaz si a mers mai departe spre Barlad. Amestecatura de mobre, mers frumos cu top speed de 130. Le multumesc colegilor de drum, a fost o placere sa ii am alaturi, mers frumos in formatie zig-zag, fara manevre, surprize si alte minuni. Sincera sa fiu, nu stiam la ce sa ma astept din partea familiei, am ramas impresionata de mama fetei, care e o persoana cu o inima deschisa, ne-a multumit ca am venit, si celor din Galati si mai ales noua, care am venit ceva drum numai sa ne exprimam regretele. Nu o sa va spun ce e in inima femeii pentru ca nu as putea macar sa imi inchipui ceva apropiat probabil. Am discutat cu dansa dupa ceremonie, i-am dat plicul cu banutii de la voi (450 Ron), i-am spus ca stiu ca nimic nuo poate inlocui,dar ne-ma gandit ca i-ar prinde bine. I-au dat lacrimile. Mi-a spus ca totusi se bucura (atat cat poate) ca fata ei a murit facand ceva ce ii placea si faptul ca a murit pe loc ii mai alina din durere. Mami, ma duc sa vad motocicletele! Daca cineva mai are o indoaiala de ce am facut cei 500 km intr-o zi ii spun punctul meu de vedere. Fata asta a murit pentru ceva ce noua ne ofera atata bucurie,MOTOCICLETA, consider ca merita din partea mea un atat de mic sacrificiu pentru a imi exprima condoleantele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 cu motociclistul implicat in accident ce sa intamplat in final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 A fost foarte frumos. Cu exceptia problemei lui Dabix totul a iesit conform planului. Va multumesc ca m-ati acceptat in grupul vostru Pentru mine, desi am ceva km facuti, a fost prima iesire in grup mai mare de 2 mobre. Mi-a facut mare placere sa merg alaturi de voi iar daca mai planuiti ceva, ma inscriu de pe acum. M-a impresionat si pe mine puterea de resemnare a mamei fetitei la fel ca si numarul relativ mare de motociclisti participanti. Iar ca sa iesim un pic din atmosfera de parastas, ar trebui amintita si abaterea neplanuita pana la Hanu Conachi unde, tot neplanuit, ne-am intalnit cu un alt grup de vreo 10-15 motoare Pacat ca n-avem poze si de acolo. Inca odata multumesc si felicitari pentru initiativa! La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Ma bucur ca totul a iesit cum trebuie, cit despre problememle mele asta e, pe unele nu le poti ocoli. Va multumesc pentru grija purtata, telefoane, etc. Sa speram ca pe miercuri in colo vremea se va imbunatati. Daca nu venim acasa cu trenul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Ma bucur ca totul a iesit cum trebuie, cit despre problememle mele asta e, pe unele nu le poti ocoli. Va multumesc pentru grija purtata, telefoane, etc. Sa speram ca pe miercuri in colo vremea se va imbunatati. Daca nu venim acasa cu trenul. MAN! Condoleantze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 mi-a parut bine sa va cunosc (ninja skija, ivan_dnepr, hai-hui ) de asemeni mi-a parut bine sa-i cunosc si pe cei din Focsani in frunte cu Cristi Hrubaru poate ne mai intalnim de acum incolo si cu alte ocazii (mai fericite) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 frumos gest. rip CLaudia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 continuare articolului din EVZ editia on-line nu mai este din vina mea! pozele pe care le-am facut nu puteau fi folosite! erau prea 'la gramada' si micsorate nu se intelegea nimic ...si un articol fara poze ...e 0. imi pare sincer rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Daca nu eram la ~ 2000 km departare in acea perioada, veneam. Chiar regret ca nu am ajuns dar cu prima ocazie cand revin in Galati voi aprinde o lumanare acolo. Felicitari pt initiativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Intradevar, laudabila initiativa! Si mai bine este ca totul a desurs bine si fara alte evenimente! Dumnezeu s-o odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 nu-i bai ... chiar daca initiativa ta cu articolul a fost buna, stii ca nu am facut asta pentru articol ... normal! dar nu era rau sa ne iasa si treaba asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Next Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate