burlanm Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Salut, Am cumparat un stop pe frana ptr topcase-ul de pe mobra si nu stiu de unde as putea sa trag alimentarea de la stopul pe frana spate al motocicletei. Stie cineva de unde pot lua plusul de la frana de pe Honda CBF 600 ? Ma gandesc ca de undeva de sub sa insa sunt o gramada de fire si mufe pe acolo. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Salut! In mufa stopului de frana de pe motor uita-te dupa un fir verde/galben-asta ar tb sa fie.Fir verde e pozitie si maro e nul, restul din mufa sunt semnalizari. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Maro e minus, daca nu cumva ai curent trifazat sau monofazat pe a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Maro e minus, daca nu cumva ai curent trifazat sau monofazat pe a ta Spune-i frate pol pozitiv si pol negativ atunci daca tot esti tu mai smecher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Sa nu mai dechid un topic scriu pe asta, vreau sa imi montez un stop suplimentar pe frana dar sa fie intermitent, stie cineva unde gasesc de cumparat in tara un modul care face treaba asta sau si-a mai montat cineva poate ma lumineaza un pic cum sta treaba, am cautat pe net dar in tarisoara asta nu am gasit (cel putin dupa cautarile mele ), poate sunt stopuri gata preparate pentru asa ceva. Am facut verificarea luminilor si mi se pare ca nu se vede suficient de tare stop pe frana, stopul fiind led, parca intre pozitie si stop pe frana nu e suficient de mare contrastul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Fugi la conex electronic sau pe langa...gasesti astabile gata facute la preturi derizorii. Spor la treaba Omul e din Radauti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Despre asta e vorba http://www.conexelectronic.ro/contact.php poate ii contactez si imi trimit ei unul cu curierul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Chestia e facuta cu 4 bucati leduri daylight. 2 sunt puse pentru pozitie si 2 pentru frana. Urmeaza ca sa bag si un led pentru frana ca sa fac un consum aproximativ egal cu cel original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Eu caut asa ceva http://www.amazon.com/FLASHER-MODULE-MOTORCYCLE-SCOOTER-REARALERT/dp/B0036RFLR6 sa imi faca asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=spaQLVBA2rw doar ca pe un stop suplimentar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Eu caut asa ceva http://www.amazon.com/FLASHER-MODULE-MOTORCYCLE-SCOOTER-REARALERT/dp/B0036RFLR6 sa imi faca asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=spaQLVBA2rw doar ca pe un stop suplimentar Chestia asta costa 2$ in china si tu cauti la 23$? Intra pe aliexpress si ti-l livreaza direct la usa pentru banii aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 (editat) La topcase ai pus mufa sau ceva "pogo pin"? Parca pe Louis am vz kit de stop pt topcase, cu tot cu contactele alea ca sa nu ai de scos si bagat mufe, dedicat insa (pt Kappa?) Ala de pe ali e +2$, parca 2.69 am dat, din 2 buc comandate doar 1 merge... Dar e misto rau, da vreo 2 flash-uri rapide, apoi 2 mai lente si ramane aprins cat stai pe frane. E minuscul si cica duce max 10W. Asta din filmulet sunt bune pe vremea asta, dar mai degraba de pus in brad! Am mai vz pe un site autohton un device care are accelerometru (ma rog, e mult spus, mai degraba un comutator inertial) si comanda semnalizarile la franari bruste, ca la masinile de generatie noua. Cautati si voi, parca de pe tutorialelogan am ajuns la ei, au cornering lights, daylights si alte d'astea. » Post actualizat in 31 Dec 2015 08:50 Revin. Mi-a sosit un stop ff misto (zic eu), e o banda flexibila cu dublu adeziv pe spate, cca 25cm lungime, are pozitie, frana si semnale. Rosu se aprinde pe toata lungimea, daca si semnalizezi cateva leduri de la capat se fac galbene. Pare destul de luminos, cred ca o sa-l pun pe suportul de topcase, nu leg pozitia - e mai vizibila frana asa, mai ales ca pun "licuriciul" amintit mai sus. Facusem un filmulet dar 2. Nu se disting flashurile rapide din prima faza, pare aprins continuu si 2. Nu-l pot incarca de pe telefon. LMA, iarna scurta & asfalt uscat! » Post actualizat in 31 Dec 2015 08:52 Nu pot edita, vad ca mi-a scapat deshtul si sunt doua puncte 2 in loc de 1&2. Dar intelegeti voi oricum. Editat Decembrie 28, 2015 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate