TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Fratilor ati innebunit? glumeam... sunt entuziasmat si yo.. deh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) Fratilor ati innebunit? glumeam... sunt entuziasmat si yo.. deh... Pai vezi cu entuziasmu ala Cati ani ai??? Probabil maine o sa incerci si sa faci pe viteazu ca sa te observam,nu!? Editat Octombrie 13, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Bah daca e o problema.. nu mai vin. De tanar sunt tanar, dar nu imi sta in fire sa fac pe viteazul. Doar ca e singura endureala care o prind si yo si sunt si liber de la servici. Daca voi mergeti doar intre prieteni si astea.. nu-i nici o probl. Singura mea grija era ca nu pot sa ma tin dupa voi pe sosea.. ca nu prea poate iedutzu' meu. Macar ziceti-mi sa nu mai vin pana acolo ca mai tre' sa ma scol si sa-mi strang lantu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) Bah daca e o problema.. nu mai vin. De tanar sunt tanar, dar nu imi sta in fire sa fac pe viteazul. Doar ca e singura endureala care o prind si yo si sunt si liber de la servici. Daca voi mergeti doar intre prieteni si astea.. nu-i nici o probl. Singura mea grija era ca nu pot sa ma tin dupa voi pe sosea.. ca nu prea poate iedutzu' meu. Macar ziceti-mi sa nu mai vin pana acolo ca mai tre' sa ma scol si sa-mi strang lantu'. Am vazut cati ani ai din profil,suntem cam de de aceeasi varsta.Nu e vb ca mergem intre prieteni,nu ne cunoastem.Ai dat tu un pic cu mucii-n fasole la faza cu curva,poate daca eram prieteni o gustam,da asa... Din partea mea esti bine venit. Spor! Editat Octombrie 13, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 hai mah ca exagerezi, a incercat si baiatul sa fie prietenos distractie placuta rau de tot maine! si abia astept sa pot si io sa vin cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 singua noastra grija este sa nu te entuziasmezi prea tare pe drum, cu viteza ne adaptam noi nu lasam pe nimeni in urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 zigzag, cheamal pe bizon Bizonu' nu mai iese pana nu-si inlocuieste simeringurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 i-ai aparatul foto atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 i-ai aparatul foto atunci Nu aparatul e problema. Si eu sunt fotoreporter, ca si el. Problema e ca nu vreau sa-mi iau aparatul deoarece mi-e frica sa nu-l sparg la cazaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Am vazut cati ani ai din profil,suntem cam de de aceeasi varsta.Nu e vb ca mergem intre prieteni,nu ne cunoastem.Ai dat tu un pic cu mucii-n fasole la faza cu curva,poate daca eram prieteni o gustam,da asa... Din partea mea esti bine venit. Spor! hai mah ca exagerezi, a incercat si baiatul sa fie prietenos distractie placuta rau de tot maine! si abia astept sa pot si io sa vin cu voi... Pfiu... i-ai aparatul foto atunci O sa iau si yo aparatu'... Ne vedem acolo baftaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 A fost o zi superba.O zi in care ne-am facut noi prieteni.Sa nu mai zic de vreme. Poze sunt ceva,nu prea multe ca am fost ocupati cu scosul mobrelor din namol.O sa le punem. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Bah... super super misto. A fost o tura de (very) hard enduro, pt mine, in loc de o plimbarica de munte. Da' a fost mult mai frumos asa. Te simti altfel cand reusesti sa iesi din namol si ajungi la sosea. Super frumos, baieti. Poate mai apucam anu' asta o tura asa. Hai cu pozele, ca sunt la servici azi... si dau refresh la pagina la 2 min, ca nu mai am rabdare. baftaz P.S. Apropos... cine a ajuns ultimu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 hai sa vedem si noi pozele ca in rest, bine ca nu a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Da poate explicati si voi mai pe larg traseul, ca de la adi am inteles numai uau! ce tare a fost! noroi, tras motoare, super tareeeeee! mama ce obosit sunt. Si nu uitati de poze va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 eu zic, auuu ce ma dor bratele, incheieturile, oasele (muschii i-am lasat acasa ).... omul cel mai activ, catarator, primul din grup, pazitorul grupului, in persoana zigzag motorul lui capra cea mai capra ady a fost destul de activ, mecanicul grupului omul "McGyver" daca ar avea si el un ktm nu s-ar mai chinui dar se descurca si cu dr-ul destul de bine. tonny, ne povestesti ce ai gasit acasa? ai mancat ceva in seara aia? (inafara de bataie) omul cu xt-ul si tonny v-ati descurcat excelent in conditiile alea. prima cazatura a fost a motorului meu (lesinat saracul) a cazut singur de pe cric restul nu prea am observat daca s-a mai cazut, oricum ne-am descurcat excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Pozele sunt pe vine.Pana acum nu am primit decat una singura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Hai cu restu de pozeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Pozele sunt pe vine.Pana acum nu am primit decat una singura. a mers si miniXT-ul cu cauciucuri de strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 eu n-am parcat motorul in locul liber pt ca era o pata de ulei, in caz de va intrebati a mers nesperat de bine, probleme in noroi dar in rest cross frate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Cam asa ceva. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 marfa! Pe unde e albia aia de rau? Departe de Bucuresti? Cam cat e de lunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 posada, ce se mai prelinge acolo nu stiu cum se numeste oricum daca scapai motorul pe jos in albie aveai asigurat un motor spart. albia este perpendicular cu drumul care se sfarseste brusc in poza nr 7 cum sunt postate aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 posada, ce se mai prelinge acolo nu stiu cum se numeste oricum daca scapai motorul pe jos in albie aveai asigurat un motor spart. albia este perpendicular cu drumul care se sfarseste brusc in poza nr 7 cum sunt postate aici Hai merci, Credeam ca e mai aproape de Bucuresti sa pot sa-l folosesc ca loc de antrenament atunci cand am cateva ore libere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 marfa! Pe unde e albia aia de rau? Departe de Bucuresti? Cam cat e de lunga? Inainte de Sinaia cu vreo 5 km, poti sa intri si de pe DN pe dreapta, pe la o bariera. Noi pe acolo am iesit. Dar drumul e destul de nasol odata intrat in albie... baftaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Dar drumul e destul de nasol odata intrat in albie... pai tocmai de-aia intrebam merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate