bachus_21 Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) eu vreau ceva cu ataÂş.caut dar nu gasesc.ma gandeam tot asa abandonata pe la tara prin curte pe la vre un tataie care a facut razboiu cu ea.dc stie cineva ceva,are un pont,sunt interesat Razboiul din Kosovo, nu?Sau din Golf? Vad ca Mihai a fost mai pe faza, dar e prea materialist... Editat Septembrie 8, 2011 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 eu vreau ceva cu ataÂş.caut dar nu gasesc.ma gandeam tot asa abandonata pe la tara prin curte pe la vre un tataie care a facut razboiu cu ea.dc stie cineva ceva,are un pont,sunt interesat visul asta erotic cu mosul si rabla din razboi pe care o gasesc in buruieni il mai am si eu din cand in cand . Cred ca mai sunt forumisti pe aici cu acelasi vis .. mult succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 eu vreau ceva cu ataÂş.caut dar nu gasesc.ma gandeam tot asa abandonata pe la tara prin curte pe la vre un tataie care a facut razboiu cu ea.dc stie cineva ceva,are un pont,sunt interesat am gasit un zundapp ruginit bine, de pe vremea razboiului la o baba, mosul a expirat deja, dar e nebuna femeia, vrea vreo 10 milioane, ca stie ea ca atat costa o bicicleta acum... daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Razboiul din Kosovo, nu?Sau din Golf? Vad ca Mihai a fost mai pe faza, dar e prea materialist... da,vre un tataie din afganistan care a carat cu ea obuze ))) Stiu eu una cu atas, abandonata la un mos in curte,care a facut razboiul cu ea. Te costa 100 de euro motocicleta. Plus 14900 mie, ca ti-o aduc. ))) buna asta. hai ca lumea incepe sa o ia in serios cu razboiul.a fost o gluma .vreau sa iau una ieftina pe care sa o reconditionez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndUtz Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Si eu pe aici . Am gasit un IZH 56 pe la mine la tzara... sa vad daca ajung la nenea ala sa o vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 ij-u ala a facut sigur razboiu rece si cel de religie.de il scoate mosu de la tara de sub sura....merita luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Uite asta a facut razboiu dar ai ratat-o ca s-a dat deja . Greu cu visele astea si or sa se inmulteasca ca vine iarna si o sa avem mai mult timp de visat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Uite asta a facut razboiu dar ai ratat-o ca s-a dat deja . Greu cu visele astea si or sa se inmulteasca ca vine iarna si o sa avem mai mult timp de visat . da.asta arata.....zici ca l a scod de pe titanic )).o sa ne tina de cald visele la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Uitați o motocicletă abandonată pe un trotuar din Kragujevac (Serbia), în ce hal poate să arate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 )) Abandonata pana isi bea cafeaua proprietarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Uitați o motocicletă abandonată pe un trotuar din Kragujevac (Serbia), în ce hal poate să arate. Mama lor cum isi bat unii joc de ele...si le lasa neasigurate cu lant gros .Dar daca nu are atas tot degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Mama lor cum isi bat unii joc de ele...si le lasa neasigurate cu lant gros ... sau demontate și înghesuite prin toate cotloanele, fără a le mai oferi speranța de a mai gusta din dulceața asfaltului, cum fac alții. Editat Septembrie 8, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Hai Mihai, baga pozele, sa radem. Sau sa plangem... Ca sa vedeti nivelul la care se afla un BMW in rromania, comparativ cu ce se vede putin mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 (editat) Furca de R51/3, carburi de R60, filtru de R60/2, rezervor de R60/5, stop de un Bmw, restul D-zeu cu mila. La doar 2000 de euro, dupa ceva negocieri. Motorul, cutia si atasul, le-a dat la fier vechi, ca nu mai erau de actualitate. Editat Septembrie 11, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Carcotasule, daca n-ai atatia bani, struguri "e" acrii, este? Mai pupi tu bemveu cu motor de nipra si oglinzi de dacie si magnetou american! Fa un credit ceva.... p.s. trebuia sa faci poza de aproape la cupla cardanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 (editat) Cadru facut pe spate, grup de M72, construit sa pice amortizoarele pe el, serii batute pe cadru, acte cu probleme, impozit neplatit de cand haul, far de M72 modificat (ie de BMW original, domle,..a cred ca e de Simson), piese de Jawa, Yamaha si ce mai vreti. Spor la cumparaturi. Iete crucea..adicatelea vai de crucea lui de bemvee. Avem si unu in regula mah. For sale. Editat Septembrie 11, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 În curtea unui moș din Harghita, care vrea să scape de toate fiarele și să-și ia un jupiter cu ataș, cu acte ok. Unele au și acte... Numărul dânsului - 0752974770 PG] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Saraca.....cum a ajuns si cu organele in lada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Ionel, eu încă n-am apucat să-ți mulțumesc pentru pontul cu Niprul. Dar n-au intrat zilele-n sac. Se dezmembrează cumva motocicleta? Văd câteva lucruri care se află Âşi pe lista mea de trebuințe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 daca se dezmembreaza ma abonez la far Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 ÂŞi eu aÂş avea nevoie de ceva piesulici, mai mari sau mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Nu stiu daca se va dezmembra deocamdata ca inca nu am adus-o acasa . Dar prefer sa o vopsesc si sa o readuc la viata si dupa aceea sa o vind functionala .Oricum cei interesati pot face oferta la ce au trebuinta [ nu ma intrebati pe mine cit vreau pe piesa de care aveti nevoie si spuneti voi cit puteti oferii ] si daca este convenabil atunci poate va fi donatoare de organe daca se gasesc cumparatori la majoritatea componentelor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uricaru_andrei Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Nu stiu daca se va dezmembra deocamdata ca inca nu am adus-o acasa . Dar prefer sa o vopsesc si sa o readuc la viata si dupa aceea sa o vind functionala .Oricum cei interesati pot face oferta la ce au trebuinta [ nu ma intrebati pe mine cit vreau pe piesa de care aveti nevoie si spuneti voi cit puteti oferii ] si daca este convenabil atunci poate va fi donatoare de organe daca se gasesc cumparatori la majoritatea componentelor . Are cumva si acte? Este completa? Editat Septembrie 26, 2011 de uricaru_andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Are cumva si acte? Este completa? Are acte , carte si talon , numere noi , posibilitate de a se scoate si certificat fiscal .Nr meu de tel 0740376555 .....si ....da este completa . Editat Septembrie 27, 2011 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Jawa TS de Militie are si acte se afla in comuna Chiajna sat Dudu IF 0722 486 494 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate