madcox Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 am si io o intrebare.cum se numesc fisele acelea transparente prin care se vede scanteia? unde se gasesc, eventual preturi. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 am si io o intrebare.cum se numesc fisele acelea transparente prin care se vede scanteia? unde se gasesc, eventual preturi. multumesc. sal ! uite aici ! http://cgi.ebay.de/Strotoskop-Zuendkerzens...1QQcmdZViewItem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 (editat) multumesc, dar eu am vazut niste fise cu un loc intermediar in care se vedea scanteia. astea sunt pipe. Editat Octombrie 17, 2006 de madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 multumesc, dar eu am vazut niste fise cu un loc intermediar in care se vedea scanteia. astea sunt pipe. are pinkhelmet si cred ca le are de la louis. la nipru is minunate.. : ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 numai sa fie de calitate ca altfel pierzi scanteie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 m-ai spart...... fise ca sa se vada scanteia i-ti trebuie? dar niste sarma care sa aiva eventual un dinamometru sa vezi gradul de tensionare nu vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 m-ai spart...... fise ca sa se vada scanteia i-ti trebuie? dar niste sarma care sa aiva eventual un dinamometru sa vezi gradul de tensionare nu vrei? da ma, niprul meu nu merge bine fara alea nu, sarma d-aia nu vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 cred ca tre sa-mi schimb poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 cred ca tre sa-mi schimb poza ... prima reactie a fost ca nu stiam vand am scris io asta. nu o schimba.lasa sa bagam oamenii in ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 m-ai spart...... fise ca sa se vada scanteia i-ti trebuie? dar niste sarma care sa aiva eventual un dinamometru sa vezi gradul de tensionare nu vrei? hahahahahhaa, bravo. da' recunosc ca as lua si io vreo doo p.s. nu schimbati nici o poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 18, 2006 Autor Share Postat Octombrie 18, 2006 tot nu m-a lamurit cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate