E.Z.rider Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Stie bine NFLT... Chiar si tu ai cuzineti http://www.bmwmcchattanooga.com/images/par...size/155977.jpg piesa numarul 4. mizeria aia intradevar are componenta metalica dar in nici un caz nu e crom. Mai degraba oxizi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Stie bine NFLT... Chiar si tu ai cuzineti http://www.bmwmcchattanooga.com/images/par...size/155977.jpg piesa numarul 4. mizeria aia intradevar are componenta metalica dar in nici un caz nu e crom. Mai degraba oxizi... Piesa 4 e simeringu de etansare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrisss Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Nu cred ca e crom chestia aia gri din ulei ... mai degraba bucati fine de aluminiu sau bucati fine din acei cuzineti ...Nu stiu cum e la tine dar la mine cuzinetul din jamba are contact cu telescopul( tubul propriu-zis) din crom( sau cromat mai corect) ...si cuzinetul de pe telescop are contact cu peretele de aluminiu al jambei aici este zona de frecare mai intensa sa ii spun asa... Din desen de mai sus cred ca nu despre piesa 4 e vorba ... mai degraba piesa 3( ca cuzinet din jamba ) 4 ca inel de retinere , 5 semering ulei , 6 siguranta , 7 semering praf...cel putin eu asa le vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Piesa 4 e simeringu de etansare. my bad... piesa 5... idee e ca ai un cuzinet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 my bad... piesa 3 e cuzinet iar simering e piesa 5 piesa e un inel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 S-a verificat suprafata acoperita cu teflon a celor doua perechi de cuzineti la demontare? Acoperirea cu teflon este de o culoare bruna, la un cuzinet este la interior, spre jamba, la celalt este la exterior, spre pahar (sau teaca, depinde cum stii ca se numeste). Cand cuzinetul se uzeaza, se uzeaza de fapt acel strat de teflon care se "jumuleste" ca o hartie sau mai exact ca o carpa. Resturile ramase impiedica strangerea. Daca erau in ordine cuzinetii, problema e de la zgarieturi. Se rezolva si alea. Slefuire si Lepuire Depinde insa unde sunt zgarieturile si cat de adanci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_junior Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Am si eu o intrebare....poate pare banala dar na-m mai facut asa ceva pana acum. Am desfacut telescoapele la o Aprilia ETX 125 si nu stiu cat ulei sa bag inapoi....in cartea tehnica nu am gasit nicaieiri unde sa scrie. Am postat aici deoarece nu am vrut sa mai deschid alt topic. Daca m-ati ajuta va-s fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate