2short2get Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Weekend-ul acesta am avut oporunitatea sa alerg motocicleta prin nisipul Marii Negre si pustietatea rezervatiior din sudul Deltei Dunarii. Si pentru ca "Happiness is not happyness until it's shared!" am postat povestea completa si pozele aici. O harta a portiunii de offroad o puteti gasi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 misto traseul si pozele. ar fi mai bine daca ai pune pozele un pic mai mari in articol, ca e neplacut sa dai click pe fiecare in parte. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 S-a notat! Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 ar fi mai bine daca nu ai mai merge prin rezervatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Frumos. Mie mi-au placut astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 ar fi mai bine daca nu ai mai merge prin rezervatii Rezervatia trebuie protejata de cocalari si de cei care nu stiu sa o respecte . Nu cred ca este cazul aici . Multa bafta in continuare , faine poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat Mai 2, 2011 Autor Share Postat Mai 2, 2011 @Zidu, iti inteleg grija pentru rezervatii si sunt in asentiment cu tine. Crede-ma nici nu ai sti ca am trecut pe-acolo daca ar fi sa urmaresti traseul meu. In afara de asta, impactul pe care il las eu sau restransa comunitate enduro romaneasca daca ar fi sa treaca toti pe acolo, comportandu-se civilizat evident, este insignifiant in raport cu cat a avut zona de suferit pana acum. In plus, aria este protejata in vederea pasarilor migratoare care o viziteaza in sezonul rece, acum ele fiind deja departe. Cel putin asta am citit pe panourile de la intrare. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat Mai 2, 2011 Autor Share Postat Mai 2, 2011 @Zidu, iti inteleg grija pentru rezervatii si sunt in asentiment cu tine. Crede-ma nici nu ai sti ca am trecut pe-acolo daca ar fi sa urmaresti traseul meu. In afara de asta, impactul pe care il las eu sau restransa comunitate enduro romaneasca daca ar fi sa treaca toti pe acolo, comportandu-se civilizat evident, este insignifiant in raport cu cat a avut zona de suferit pana acum. In plus, aria este protejata in vederea pasarilor migratoare care o viziteaza in sezonul rece, acum ele fiind deja departe. Cel putin asta am citit pe panourile de la intrare. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRAI Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Frumoase fotografii, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat Mai 4, 2011 Autor Share Postat Mai 4, 2011 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 nu ai ajuns la portita nu ? te-ai oprit la linia de tren ? mai este podetul ala subred de lemn ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) nu ai ajuns la portita nu ? te-ai oprit la linia de tren ? mai este podetul ala subred de lemn ? Nu am ajuns, dupa cum am si scris in povestire. Daca te referi la calea de rulare a macaralei, de pe stavilarul de la Periboina, da mai este inca acolo. La fel si portiunea aia din lemn. Cu o zi inainte trecusera niste baieti cu niste capre de cross. Le-au luat in brate. I-a ajutat "Parintele" cu 2 dulapi de lemn peste scandurile alea subrede. Noi din pacate nu puteam sa trecem fiindca erau prea grele motocicletele. Weekendul asta se pregateste o noua aventura si vor fi si poze . Cine vrea sa vina mai multe detalii despre traseu sunt aici. Traseul ar trebui sa tina 3 zile sambata-luni(Rusalii=zi libera pentru unii). Editat Iunie 7, 2011 de 2short2get Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate