SPV13R Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 o sa fie pe www.rallyraid.ro O SA FIE, deci nu este, deci nu aveam cum sa il vad. Bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPV13R Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Am aflat de Trica, scuze, deci Trica pe 1 si Recean pe 2, Ionut pe 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Un nou produs 2ROTI. Pentru a va putea trimite DVD-ul astept adresele ( complete + nr de tel) pe mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 niteasco ia sa dai tu bere pentru drepturi media la organizatoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 niteasco ia sa dai tu bere pentru drepturi media la organizatoru' suntem chit.eu dau bere pt drepturi si tu dai vinul pt ca ai fost pus pe coperta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 vezi ca pe coperta apare cam insistent o mobra care nu este a sponsorului. si cea a sponsorului nu apare de loc. plus ca aia insistenta s-a rasturnat ca prostu'. plus ca aia care nu apare are cea mai spectaculoasa poza in apa pana la gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 vezi ca pe coperta apare cam insistent o mobra care nu este a sponsorului. si cea a sponsorului nu apare de loc. plus ca aia insistenta s-a rasturnat ca prostu'. plus ca aia care nu apare are cea mai spectaculoasa poza in apa pana la gat. Polarisul care apare pe coperta a mers cu 110km/h dupa Lutas si Gabi Nicolae multi km. Super pilot Mihai. Probabil de-aia l-a pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 ba vecine, tu ai probleme la cap? eu aici faceam glume pe tema sponsorizare, drepturi, organizare, etc. unde-i problema la mers cu 110? de bagat gaz poate oricine, de tinut pe roti e putin mai greu. plus ca n-am dat nici un nume.... linisteste-te, stiu ca si pe mine ma mananca viteza, suntem toti statuti, peste iarna. Eu personal ma trezesc mergand ca boul cu masina cu 180 prin oras, zicand ca-s la curse (doar de vreo 2oua ori) Tu te descarci pe net? Cum reusesti? Te iei de toata lumea? Sa facem si noi la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 unde-i problema la mers cu 110? de bagat gaz poate oricine, de tinut pe roti e putin mai greu. Trebuie OO mari si tari sa mergi cu 110 cu un ATV utilitar. Si nu a mers doar 1 km; a mers multi KM. Eu nu am mai vazut inca unul ca el, de-aia il admir si am completat informatia si pentru cei care urmaresc acest topic si nu l-au vazut pe Mihai in actiune. Nu stiu de ce ti se pare ca ma iau de toata lumea. Pur si simplu completez informatii si imi spun punctul de vedere; care uneori e diferit de al altora - c-asa e pe forum si tocmai asta e farmecul. Probabil, cariera ta militara te-a dezobisnuit sa discuti in contradictoriu. In lumea reala nu exista grade si de-aia sunt tot felul de pareri. Obisnuieste-te si o sa-ti fie mai usor. Cat despre descarcare: eu am inceput iesirile; am deja anul asta 2 iesiri la enduro si 2 de mountainbike. Si am si o nevasta frumoasa. Sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 te-ai desavarsit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate