wrongname Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Mai ramane asa 1. sa stabilim la arc exact locul de campare 2. ce facem cu carbunii sau ... cum aprindem focul. 3. cum caram gratarele 1. Purgy trebuie sa ne lumineze 2. daca benzina e, se aprinde focul mintenas 3. care gratare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Ce ma ca nu pot sa vin si eu, ca stiu baiazide ca mi-a cam plouat in gura pe un topic explicai niste retete Hai petrecere frumoasa si vreme pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Mai ramane asa 1. sa stabilim la arc exact locul de campare 2. ce facem cu carbunii sau ... cum aprindem focul. 3. cum caram gratarele Baiazide tu vrei sa ramai noaptea acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Baiazide tu vrei sa ramai noaptea acolo? Nu man. Am zis asa, locul de parcare, locul de facut focul.... @Thot: ce sa fac, de ce nu vii? PS: sunt doctor in condimentari friptane,.... etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Nu man. Am zis asa, locul de parcare, locul de facut focul.... @Thot: ce sa fac, de ce nu vii? PS: sunt doctor in condimentari friptane,.... etc Da mah, stiu ca esti doctor, ti-am zis am urmarit topicul ala si am facut cascada niagara, Nu vin ca am construire de echipa la srv (a.k.a. team-building, ca se poarta termenii astia americanesti care este) Lasa ca va mai prind eu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 (editat) Cred ca ma bag si eu... inca nu sunt sigur. Sper sa ne vedem maine la 12, la Arc. De ce nu in excursia asta? S-o gasi unul sa te care in spate. Pe motor, nu in carca... acu k m-am uitat la profil stiu si cine esti apropo de filmuletul de la snagov. pai, nush...mi-e rusine nu prea cunosc lume...decat pe: baiazid, sotia, mielu, nobloody...si parca mai sunt is usoara si am experienta k pasager, nu asta e pb Editat Octombrie 20, 2006 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 Terminati-va cu urmatoarele!!!!!!!: - mi-e frig... - nu stiu cum va fi vremea... - nu stiu unde e locatia... - nu stiu unde sa car... - sunt incepator... - imi e rusine... Ce mama dracului, doar motociclisti suntem!!! Cat despre locatie, nu e una fixa. Zona undeva dupa Mihailesti, la Buda. Ne asezam unde ne place, ca romulanii... Eu vin cu carnati oltenesti si cred ca aduc niste cartofi sa-i facem copti. A, si paine, multa paine!!! Nu uitati de sucuri, bere ohne alcool etc.!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 cam asta'i drumul, cred Purghy, ai legatura! thx al meu este langa gaiesti( dambovita ) 100 km fix de buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 3. un ziar pt foc Stiu exact care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Noi mergem la un gratar maine, sambata, 21 oct., langa Mihailesti, la padure, la apa... Cine vrea sa se bage sa fie la Arc la 12 cu ceva de fript, paine, mustar, beuturica fara alcool si eventual si cu un gratar ca al nostru e cam mic. Si dupa ce ne imbuibam si daca avem chef poate ne mai plimbam pe undeva... Mama, ce m-as imbuiba si eu cu voi, dar...azi dimineata a aparut o problema si anume la acceleratie...cred ca s-a rupt cablul! mama ei de treaba ca numai faze d'astea mi se intampla de la o vreme incoace...daca o rezolv pana maine, vin, poate de data asta reusesc sa nu ma mai pierd stay grey, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Terminati-va cu urmatoarele!!!!!!!: Cat despre locatie, nu e una fixa. Zona undeva dupa Mihailesti, la Buda. Ne asezam unde ne place, ca romulanii... Sa va asezati voi pe buda @Thot: eu am diseara team building. Aseara m-am antrenat in hanul cu tei si diseara ii bag sub masa pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 ...cred ca s-a rupt cablul! crezi, sau s'a rupt? se invarte degeaba maneta? uh, am patit'o si eu, succese la reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 crezi, sau s'a rupt? se invarte degeaba maneta? uh, am patit'o si eu, succese la reparat nu stiu exact...nu dau de mecanic...vad diseara care-i treaba, ca acum sunt la munca. Oare gasesc eu cablu "pe stoc" sau trebuie sa-l comand de undeva? pe louis.de n-am gasit. unde sa mai incerc, ai idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Sa va asezati voi pe buda @Thot: eu am diseara team building. Aseara m-am antrenat in hanul cu tei si diseara ii bag sub masa pe toti! OFF TOPIC: bah, ala nu e team-building, ci team-drinking... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 (editat) nu stiu exact...nu dau de mecanic...vad diseara care-i treaba, ca acum sunt la munca. Oare gasesc eu cablu "pe stoc" sau trebuie sa-l comand de undeva? pe louis.de n-am gasit. unde sa mai incerc, ai idee? Ia vezi nu cumva e asta cablul tau sau poate gresesc eu http://www.louis.de?topic=artnr_gr&art...&typ_id=3BR Editat Octombrie 20, 2006 de AsubayaH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 @Thot: eu am diseara team building. Aseara m-am antrenat in hanul cu tei si diseara ii bag sub masa pe toti! Hehehe, pai atunci va urez: si sa va feriti de dimineata de dupa Mancati o fripurica si pt mine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Ia vezi nu cumva e asta cablul tau sau poate gresesc eu http://www.louis.de?topic=artnr_gr&art...&typ_id=3BR ala e! acum nu-mi mai scapa! multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 ala e! acum nu-mi mai scapa! multam. Pt putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 acu k m-am uitat la profil stiu si cine esti apropo de filmuletul de la snagov. pai, nush...mi-e rusine nu prea cunosc lume...decat pe: baiazid, sotia, mielu, nobloody...si parca mai sunt is usoara si am experienta k pasager, nu asta e pb Fa-ti rost de o casca si vino la Arc la 12. Sigur te ia careva, nu suntem noi asa rai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Eu as veni dar nu o cunosc pe Purghy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 hahahahahha, eu propun sa va intalniti in seara asta, ca sa poti veni maine, remu1 buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Eu as veni dar nu o cunosc pe Purghy ! Si mai trebuie sa te lepezi de Clubul din care faci parte acum si sa te convertesti la "Grupu' de la ora 8", viitor "Grupu' de la ora 12", ca vad ca acum se trezesc mai tarziu unii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Bai , daca o cunosc pe Purghy , ma dau afara din clubul meu si vin la al vostru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Bai , daca o cunosc pe Purghy , ma dau afara din clubul meu si vin la al vostru . Vino diseara in Etrusco, ca sigur apare si ea. Nu cred eu ca rateaza ocazia sa iasa cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 Buey, ia nu mai vorbiti despre mine in lipsa mea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate