VRAI Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Sambata trecuta am dus vacile la munte, vreme buna, namol afanat, si zapada moale. Pe scurt conditii ideale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Superb...vreau si eu sa-mi duc vaca la pascut pe astfel de meleaguri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Bravo baieti asa i-mi place. Bagati cateva detalii despre traseu ca vreau sa-l fac si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Super iesire....pune mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRAI Postat Mai 18, 2011 Autor Share Postat Mai 18, 2011 Detalii traseu: Pitesti - Merisani (7C) - dupa podul peste Arges se face la dreapta pe drumul 703I spre Malureni - la Musatesti se face la stanga spre Bradetu si se continua drept pana dupa barajul de pe Valsan (singurul), urmeaza prima la stanga pe un drum forestier care duce in golul alpin. Pentru mai mult detalii trimite pe PM o adresa de e-mail si-ti trimit track-ul GPS. Mai multe poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Mie imi pare ca voi ati fost pe vf. Tuica si pe Jepii de Sus, la baza culmii respective. Am fost si eu acum doi ani, pe acelasi drum. Atunci am incercat sa-l gasim dupa harta, dar era marcat inaintea barajului. Ne-am invartit ceva dupa care ne-a indrumat un tractorist. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRAI Postat Mai 23, 2011 Autor Share Postat Mai 23, 2011 Mie imi pare ca voi ati fost pe vf. Tuica si pe Jepii de Sus, la baza culmii respective. Am fost si eu acum doi ani, pe acelasi drum. Atunci am incercat sa-l gasim dupa harta, dar era marcat inaintea barajului. Ne-am invartit ceva dupa care ne-a indrumat un tractorist. Spor Ai dreptate, am trecut exact pe langa Vf. Tuica spre Jepii de sus. Un detaliu in imagina atasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate