Sari la conținut

Unde spalam motocicleta?


Postări Recomandate

Salutari!Ieri a fost o zi ploiasa,problema este ca am intrat pe un drum neasfaltat spre casa si am un strat de 2 degete de noroi pe motor.Imi este frica sa merg la o spalatorie oarecare sa nu am probleme.Daca stiti vreo spalatorie oarecum specializata mi-ar fi de mare folos.Multam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Până nu se termină cu ploile n-o spăla că e suficient să mergi jumatate de oră Âşi se face la loc. Îți recomand s-o speli acasă, cu peria Âşi eventual un burete. Câteodată eu mai folosesc Âşi o soluție ieftină pentru spălat maÂşini. Nu atacă nimic. Intenționez să o duc odată la spălătorie să-mi spele blocul motor după galerii, doar cu apă, fară spumă Âşi alte prostii. O pot face si eu dar nu suficient de bine, locul fiind restrâns cu multe denivelări.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io ma mai duc din an in an la spalatorie auto, da le spun sa ma lase pe mine sa dau si cu spuma si cu jetul de apa (am grija la radiator + la bord + la chestia aia de sub codita, releu cred ca e :laugh:)

 

merita! :laugh:

 

sau...in functie de cat de secsi e moto a ta, astepti un videoclip din ala in care niste gagici iti spala lucrul...da ma chemi si pe mine :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multam frumos.O sa incerc acasa,nu iese merg la o spalatorie.Am auzit fel de fel de povesti si nu am chef sa fac vreo dandana cand a inceput sezonul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am spalat-o la o benzinarie OMV care are si spalatorie, dai 5 lei pe un jeton de 3 minute si ai mai multe optiuni, shampon+apa la temp de 60 de grade, clatire cu apa rece, ceruire etc. Cu 10 lei o speli cu shampon si o clatesti cu apa, aveti grija sa mai stati putin sa se raceasca cat de cat galeriile sa nu le udati cu apa rece, nu cred ca se intampla nimic, dar macar preventiv. Apa este atat de presurizata incat iese ca un abur, eviti zona radiatorului si a bordului. Cand am pus jetul fierbinde pe blocul motor a zburat o "panza" de praf cu ulei si alte chestii...de preferat sa ai si un prosop cu tine sa o stergi dupa. Deci cu 10 lei iti speli TU motocicleta in 6 minute.

Sau in trei minute, daca ai un prieten care cronometreaza, te anunta si apasa pe butoane :P.

Mai e varianta sa vii cu sticluta de sampon cu Wax de acasa sa o speli pe partile cu vopsea, dupa sa o speli la aparat.

Editat de mettal86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OMV care mai are inca jet self service. Din economia ce o fac solutia nu e concentrata asa ca nu ataca aluminiul, safe pt moto si naspa pt masini ca nu ia mizeria.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...